Yeni aldığım ram sahte olabilir mi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

sedatb

80+
Reaksiyon skoru
15
Çoklu Konu, Spam
Arkadaşlar öncelikle iyi günler, ekran görüntüsünde soldaki veya slot1 deki ram i yeni aldım. Model numarasını internetten aradığım zaman 2666mhz olarak gözüküyor ama burada 3200 mhz değer vermiş. Böyle bir şey mümkün olabilir mi? Eğer mümkünse bende halihazırda olan ramim ile uyumlu mu yardımcı olursanız çok sevinirim

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    57.3 KB · Hit: 16
Arkadaşlar öncelikle iyi günler, ekran görüntüsünde soldaki veya slot1 deki ram i yeni aldım. Model numarasını internetten aradığım zaman 2666mhz olarak gözüküyor ama burada 3200 mhz değer vermiş. Böyle bir şey mümkün olabilir mi? Eğer mümkünse bende halihazırda olan ramim ile uyumlu mu yardımcı olursanız çok sevinirim
Hocam ramlar 3200 se neden frekansda 1600 yazıyor?

neden 2 konu açtınız

aynı konuyu 2 kez açmışsın ve biostan iki ramide aynı hıza al mesela ilk 3200 ikini 300 ise 300e al olmazsa deneye deneye stabil olan hızı bul

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri