2 ay önce girdim.Animasyonlar o şekilde değildi tam olarak
Bir soru havuzu var onun içinden rasgele çıkıyor. Bana gelen soruların yarısı aynıydı.Evet bende 2 gün önce sorular aynı değil işte
Neye göre geri aldırıyor ki kafasına göre anlamış değilim çok saçma girmişsen bir kere geçmiş olsun direksiyon 160 yazılı 130 TL geçince özelden veya konu üzerinden yazarım tekrardan ama en az 1 ay var gibi dahaYa Bende Uygulamada kaldım, Paralel Parkı tekte yaptığım halde hoca geri aldırmıstı dubaya carptık.
Uygulamaya gecince hatırlatırsın bazı tavsiyelerim olur.
180tl bu arada sınav icin harç alınıyor aklında Bulunsun.
Ya aga sorma ya tekte geçmistim birde hatam gibi yüzüme vuruyorlarNeye göre geri aldırıyor ki kafasına göre anlamış değilim çok saçma girmişsen bir kere direksiyon 160 yazılı 130 TL geçince özelden veya konu üzerinden yazarım tekrardan ama en az 1 ay var gibi daha
Bu arada benden yazılı parası alınmadı sanırsam alındıysa da ben bilmiyorum 180tl verdim direksyona simdi 460Neye göre geri aldırıyor ki kafasına göre anlamış değilim çok saçma girmişsen bir kere geçmiş olsun direksiyon 160 yazılı 130 TL geçince özelden veya konu üzerinden yazarım tekrardan ama en az 1 ay var gibi daha
Kursun ödemiştir belki yıllardır alınıyorYa aga sorma ya tekte geçmistim birde hatam gibi yüzüme vuruyorlar
Bu arada çok dert etme zor değil babam 30 yıldan fazladır söfor sürekli dur kalk yapacan diyor
Dur kalkı öğrendinmi tabiri caizse Araba sürüsünün belkemiğini öğrenirsin.
Cünkü kalkarken istop ettirmemek önemli bende ettiriyordum ama alıstım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada benden yazılı parası alınmadı sanırsam alındıysa da ben bilmiyorum 180tl verdim direksyona simdi 460