birçok alanda az buçuk bilgi sahibi oldum, son 4 yıldır 16 yaşındayım ve çok şey kaçırdığımı düşünüyorum.
ama bazı noktalarda baya iyiyim
mesela:
temel frontend css flexbox html iskelet yapısı javascript mimarisi
ortalamaya takın backend
veri tabanı tasarım
daha önceden kalma basit unity bilgisi
onun dışında C#, java, python ve javascript gibi dillerdeki kodları biraz zorlasam orta düzey ve üzerini okurum.
genellikle C# python daha iyiyim.
ve bazı düşünceler belirdi kafamda
ben neden kendim C# bilgim ile
kendime unity öğrenmeyi sağlamıyorum daha önceden basit projeler tasarladım birde
ama para lazım bana kardeşim bu yüzden web site geliştirmeye ağırlık vermeye çalışıyorum çünkü para lazım. babam yoğun bakımda, annem kalp hastası, borçlar çoğaldı.
neyi önerirsiniz.şuan aklımda 2 şey var web site geliştşirme ve unity oyun geliştirme. ama oyun geliştirmeyi hep daha çok sevdim 6. sınıftada denedim ama olmadı zamanım yoktu herkes zeka lazım dedi bana.
varmı bir öneriniz.
benim aklımda bazı şeyler var ama ne yapıcam bilmiyorum.
belki oyun geliştirme serüvenimi paylaşırım sosyal medyalarda
ama bazı noktalarda baya iyiyim
mesela:
temel frontend css flexbox html iskelet yapısı javascript mimarisi
ortalamaya takın backend
veri tabanı tasarım
daha önceden kalma basit unity bilgisi
onun dışında C#, java, python ve javascript gibi dillerdeki kodları biraz zorlasam orta düzey ve üzerini okurum.
genellikle C# python daha iyiyim.
ve bazı düşünceler belirdi kafamda
ben neden kendim C# bilgim ile
kendime unity öğrenmeyi sağlamıyorum daha önceden basit projeler tasarladım birde
ama para lazım bana kardeşim bu yüzden web site geliştirmeye ağırlık vermeye çalışıyorum çünkü para lazım. babam yoğun bakımda, annem kalp hastası, borçlar çoğaldı.
neyi önerirsiniz.şuan aklımda 2 şey var web site geliştşirme ve unity oyun geliştirme. ama oyun geliştirmeyi hep daha çok sevdim 6. sınıftada denedim ama olmadı zamanım yoktu herkes zeka lazım dedi bana.
varmı bir öneriniz.
benim aklımda bazı şeyler var ama ne yapıcam bilmiyorum.
belki oyun geliştirme serüvenimi paylaşırım sosyal medyalarda