Yazılım için bunu almak istiyorum bütçe 25k

yani iyi mi kötü mü anlamadım?
Yani içindeki ekran kartını çıkartıp 15ksını cebine koysan yine js yazar. Html ile css zaten text. Notepad açarken kasmayan her şeyde yazarsın. Js için de chrome açıyor olması yeterli 3d gibi paketleri kullanmıyorsan. Donanım gerektiren işler değil. Biraz donanım gerektiren işler derken başka işlerin de varsa bilemem ama bunları raspberry'de yazarsın.

Yani içindeki ekran kartını çıkartıp 15ksını cebine koysan yine js yazar. Html ile css zaten text. Notepad açarken kasmayan her şeyde yazarsın. Js için de chrome açıyor olması yeterli 3d gibi paketleri kullanmıyorsan. Donanım gerektiren işler değil. Biraz donanım gerektiren işler derken başka işlerin de varsa bilemem ama bunları raspberry'de yazarsın.
çizim işi çok nadir oluyor çoğunlukla web sitesi üzerine çalışıyoruz ama birazda ileriye dönük almak istiyorum ofiste tam zamanlı elaman olunca bilgisayar vereceklerinden sonrasında kardeşime vereceğim laptopu kendisi grafik tasarımla ilgileniyor daha yaşa küçük diye 4-5 yıl idare eder diye düşünüyorum

yazılım için ofise taşıyabileceğim bir bilgisayar arıyorum çok pahalı olsun istemedim zaten php html css ve js kullanıyoruz biraz donanım gerektiren işler ama bu bana yeterli gibi geldi tavsiyerinize açığım
hocam oyun amacın yoksa amd ai veya snapdragone elite işlemcili bi laptop bak. hem prizden uzak oerformans kaybı olmaz hem de pil ömrü 2 saaat değil 10 15 saat olur

hocam oyun amacın yoksa amd ai veya snapdragone elite işlemcili bi laptop bak. hem prizden uzak oerformans kaybı olmaz hem de pil ömrü 2 saaat değil 10 15 saat olur
amd render tarafında daha iyi olduğundan aklım ona gitti direkt batarya olmasa da olur benim açımdan

amd render tarafında daha iyi olduğundan aklım ona gitti direkt batarya olmasa da olur benim açımdan
amd ia ilemci bakabilrisiniz ama 40k dan başlıyo bende kullanıyorum oled ekran çok kaliteli ama bütçenizi aşıyor. snapdragone elite x1 işlemcili modeller var 20 25 arasına bakabilirsiniz 15 18 saat arası pil ömrü sunar

Geri