Neler Yeni

Yazılım için hedefim ne olmalı?

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
İngilizce kola ben tam karantina döneminde başlamıştım (10.sınıftayken) ve o zamana kadar ingilizcem A2 iken yazılım yapmaya başladıktan sonra B1+ yaptım seviyemi yaptıkça öğrenirsin bir şeyi yazılımda aynı şekilde 11.sınıfsın biraz yazılım temeli atabilirsin istediğin alanda ama derslerini arka plana atma çünkü devlette daha doğru dürüst üniversite yok o yüzden ya ODTÜ ya da Bahçeşehir hedefle ama kendinden eminsen ve dersen ben full yazılım kasıcam annenleri ikna et liseyi açıktan oku sonra freelancer bir şekilde çalışırsın

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
İngilizce kola ben tam karantina döneminde başlamıştım (10.sınıftayken) ve o zamana kadar ingilizcem A2 iken yazılım yapmaya başladıktan sonra B1+ yaptım seviyemi yaptıkça öğrenirsin bir şeyi yazılımda aynı şekilde 11.sınıfsın biraz yazılım temeli atabilirsin istediğin alanda ama derslerini arka plana atma çünkü devlette daha doğru dürüst üniversite yok o yüzden ya ODTÜ ya da Bahçeşehir hedefle ama kendinden eminsen ve dersen ben full yazılım kasıcam annenleri ikna et liseyi açıktan oku sonra freelancer bir şekilde çalışırsın
12. sınıf sayılırım artık açığa geçip okuldan değilde dershaneden devam edicem yapabildiğim kadar iyi bi derece yapayım ona göre bakıcaz

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,025
İsim
Oğuz Oğuz

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Başlarda ev geçindiren biri için tek başına iş yapmak riskli değil mi gelir garantisi ve sürekliliği yok

Top Bottom