Neler Yeni

Yazılım için hedefim ne olmalı?

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Seneye sınava gireceğim ve hedefim yazılım. Ama üniversite ve sıralama açısından bilmiyorum tam olarak. Biraz bakmıştım ama üniversitelerle ilgili bi bilgim olmadığı için hedef belirleyemedim, iyi bir okul için hedefim neresi olması lazım minimum

Quervain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
koray erol
en iyisini hedefle kendini sınırlamak iyi bir fikir değil bence

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en iyisini hedefle kendini sınırlamak iyi bir fikir değil bence
Sınırlamıyorum ki yazılım kazanmam için ne kadar sıralamaya girmem gerektiğini soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her üniye gidilmez ya o açıdan

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Melih Sahtiyan
İlgilendiği Kategoriler
yazılım, pc toplama,Bully Maguire
bahçeşehir en iyisidir istanbulda tam burslu için 20k 30k falandı diye biliyorum

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,023
İsim
Oğuz Oğuz
Seneye sınava gireceğim ve hedefim yazılım. Ama üniversite ve sıralama açısından bilmiyorum tam olarak. Biraz bakmıştım ama üniversitelerle ilgili bi bilgim olmadığı için hedef belirleyemedim, iyi bir okul için hedefim neresi olması lazım minimum
Üni okumadan bile yazılım sektöründe çalışan var.
burada önemli olan kendini geliştirmek.
Tabikide iyi bir eğitim önemli ama iyi üni kazanmak ama kazanamazsan da moralini bozma.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Yazılım alanı çok fazla değişen ve sürekli güncelennen bir sektör. O nedenle bilgisayar gibi üni. bölümlerinden mezun olduktan sonra kendini geliştirmneni o yönde yaparsan iş bulmakta herhangi bir sıkıntı yaratmaz sana. Üni puanları için yök atlas tan bakabilirsin;

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üni okumadan bile yazılım sektöründe çalışan var.
burada önemli olan kendini geliştirmek.
Tabikide iyi bir eğitim önemli ama iyi üni kazanmak ama kazanamazsan da moralini bozma.
Geçenlerde okulda konuşma yapan bi hoca vardı şey demişti; Dil bilmelisin yazılım için. Türkiyede iş yapmayı düşünüyosan hiç düşünme yazılım falan demişti. O yüzden iyi bir üniversite amaçlıyorum kendime ama şuan çalışmalarım çok yetersiz maalesef. Temelim falan kötü

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,023
İsim
Oğuz Oğuz
Geçenlerde okulda konuşma yapan bi hoca vardı şey demişti; Dil bilmelisin yazılım için. Türkiyede iş yapmayı düşünüyosan hiç düşünme yazılım falan demişti. O yüzden iyi bir üniversite amaçlıyorum kendime ama şuan çalışmalarım çok yetersiz maalesef. Temelim falan kötü
yani sınavda kaç net yapacağını bilemeyiz.
Komşumda odtü istiyordu geçen sene ama sınav yaklaştı o hedef çok düşüyor.

ortalama bir puan dersen bakabiliriz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Melih Sahtiyan
İlgilendiği Kategoriler
yazılım, pc toplama,Bully Maguire
onu dert etme hazrılık okursan eğer o sırada halledersin de şu üçü için önemli diyorlar 1 İngilizce 2 Linux bilgisi 3 Algoritma
hazırlık sırasında bunlara odaklanırsan sonrasında uzmanlaşman zor değil ayrıca araştırma yapmayı seviyor ve iyi yapıyor olman lazım

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
onu dert etme hazrılık okursan eğer o sırada halledersin de şu üçü için önemli diyorlar 1 İngilizce 2 Linux bilgisi 3 Algoritma
hazırlık sırasında bunlara odaklanırsan sonrasında uzmanlaşman zor değil ayrıca araştırma yapmayı seviyor ve iyi yapıyor olman lazım
Araştırmayı seviyorum evet ama yazılım bilgim yok yani daha önce başlasam mı demiştim karantina zamanları. Sonra ona değilde okulu kazanmaya odaklan demişlerdi

yani sınavda kaç net yapacağını bilemeyiz.
Komşumda odtü istiyordu geçen sene ama sınav yaklaştı o hedef çok düşüyor.

ortalama bir puan dersen bakabiliriz.
bilemiyorum ki öyle denemeye girmedim başlamalıyım artık

Son düzenleme:

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Sizce iyi bir yer kazanana kadar bir yer yazmayayım mı yoksa yapabildiğim dereceden bir yer yazsamda çok fark etmez mi diyosunuz??

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,458
Üyeler
161,859
Son üye
vatannadir
Top Bottom