Neler Yeni

Yazılım için Laptop Öneri (12000 TL)

galimuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Kaçamak
Selamlar. Sadece yazılım işleri için bir laptop almayı düşünüyorum. Isınma sorunu olmayan bir laptop bakıyorumç Oyun oynanmayacak. Sizce AMD tarafı mı daha iyi olur intel tarafı mı? Önerileriniz bekliyorum.

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
İntel işlemcili bir bilgisayar bakmanızı öneririm. Eğer biraz daha çıkabilirseniz ve sanal makine ile uğraşmayacaksanız m1 işlemcili MacBook Air alabilirsiniz. Eğer 12.000Tl'nin üzerinde çıkamam kesinlikle derseniz biraz bakmamız gerekir.

Dev1ce

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Burak
Selamlar. Sadece yazılım işleri için bir laptop almayı düşünüyorum. Isınma sorunu olmayan bir laptop bakıyorumç Oyun oynanmayacak. Sizce AMD tarafı mı daha iyi olur intel tarafı mı? Önerileriniz bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İntel işlemcili bir bilgisayar bakmanızı öneririm. Eğer biraz daha çıkabilirseniz ve sanal makine ile uğraşmayacaksanız m1 işlemcili MacBook Air alabilirsiniz. Eğer 12.000Tl'nin üzerinde çıkamam kesinlikle derseniz biraz bakmamız gerekir.
Alabileceği en iyi laptop bu fiyata ?

• Hahaha
Reaksiyonlar: DMNS

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman

Alabileceği en iyi laptop bu fiyata ?
Sadece yazılım için sorduğundan dolayı çok daha kullanışlı modelleri alabilir. Sadece oyun odaklı düşündün sen.

Sırasıyla birkaç model atacağım. Beğendiklerini söylersen referans alarak tekrardan bakarız.

1- Laptop 1

2- Laptop 2

3- Laptop 3

galimuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Kaçamak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece yazılım için sorduğundan dolayı çok daha kullanışlı modelleri alabilir. Sadece oyun odaklı düşündün sen.

Sırasıyla birkaç model atacağım. Beğendiklerini söylersen referans alarak tekrardan bakarız.

1- Laptop 1

2- Laptop 2

3- Laptop 3
Hocam bu laptoplar satıcı tarafından içi açılıp ram upgrade edildiği için bir tereddütte kaldım. Sizce https://www.hepsiburada.com/lenovo-...0fqtx-p-HBCV00000Y0QV1?magaza=Troya Teknoloji bu laptop nasıldır? Şarj süresi iyi gider mi beni uzun soluklu devam ettirir mi

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
Hocam bu laptoplar satıcı tarafından içi açılıp ram upgrade edildiği için bir tereddütte kaldım. Sizce https://www.hepsiburada.com/lenovo-thinkbook-15-g2-intel-core-i5-1135g7-16gb-256gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-20ve00fqtx-p-HBCV00000Y0QV1?magaza=Troya Teknoloji bu laptop nasıldır? Şarj süresi iyi gider mi beni uzun soluklu devam ettirir mi
Buda güzel görünüyor. Attığım laptoplarda satıcının içini açıp ram eklemesi yapması, sonradan sizin yapmanızdan daha iyidir. En azından size direkt olarak yükseltilmiş ram ile geliyor. Tereddüt etmenize gerek yok yani. :)

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Yunus
Reis biryere gçtürdüğüne vs sorun yaratmaması için tavsiyem 2. El ROG serisi laptoplara bakmandan yana olucak.

Bordo7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin Satı
Instagram
husam.40
Yazilim icin Macbook tavsiye ederim. Eski model dahi olsa bor cok Windows laptopdan daha iyi is görür.
Suan ortalam 14 bine satiliyor. Ben indirim kovala derim, yazilim icin suan M1 üzerine yoktur o fiyatlarda.

galimuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Kaçamak
Yazilim icin Macbook tavsiye ederim. Eski model dahi olsa bor cok Windows laptopdan daha iyi is görür.
Suan ortalam 14 bine satiliyor. Ben indirim kovala derim, yazilim icin suan M1 üzerine yoktur o fiyatlarda.
hocam macbook ben de istiyorum lakin yazılım konusunda c# asp. net gibi Microsoft ürünleri kullandığım için macOs tarafı bende bi soru işareti yaratıyor

sizce https://www.hepsiburada.com/lenovo-...0fqtx-p-HBCV00000Y0QV1?magaza=Troya Teknoloji ile deapad gamingler arasında şarj süresi farkı ne kadar olur

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
1 yıldan fazla süredir M1 MB Pro kullanıyorum. Hiç memnun değilim uygulama desteği konusunda. Sadece belirli şeyler yapılabiliyor. Abartıldığı kadar iyi değiller yani.

elecus

80+
hocam macbook ben de istiyorum lakin yazılım konusunda c# asp. net gibi Microsoft ürünleri kullandığım için macOs tarafı bende bi soru işareti yaratıyor

sizce https://www.hepsiburada.com/lenovo-thinkbook-15-g2-intel-core-i5-1135g7-16gb-256gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-20ve00fqtx-p-HBCV00000Y0QV1?magaza=Troya Teknoloji ile deapad gamingler arasında şarj süresi farkı ne kadar olur
gamınglerın sarj suresı bıraz daha fazla dıye bılıyorum

Top Bottom