Neler Yeni

Yazılım için laptop önerisi

leskuy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yüksel
Bütçe
5000
Ryzen 5 veya intel i5 yazılım için zorlar mı beni? ssd 256gb, 15.6 inch, 1080p, oyun oynaMAyacağım, android uygulama geliştirirken cok zorlamasin yeterli, bütçem 5bin acaba var mı iyi bir şeyler?

Bura.K

80+ Silver
Ryzen 5 veya intel i5 yazılım için zorlar mı beni? ssd 256gb, 15.6 inch, 1080p, oyun oynaMAyacağım, android uygulama geliştirirken cok zorlamasin yeterli, bütçem 5bin acaba var mı iyi bir şeyler?
İşlemci olarak Ryzen seçin. Birazdan öneri yapacağım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
İşlemci olarak Ryzen seçin. Birazdan öneri yapacağım :)

Yazılımcıların shift tuşunun yanındaki < tuşunu çok kullandığını görmüştüm. Öyleyse o tuşa sahip bir laptopun linkini atmak daha iyi olabilir (Daha pratik olması açısından).

Bura.K

80+ Silver
Yazılımcıların shift tuşunun yanındaki < tuşunu çok kullandığını görmüştüm. Öyleyse o tuşa sahip bir laptopun linkini atmak daha iyi olabilir (Daha pratik olması açısından).
Evet ama yazılım yaparken kelime yazınca bildiğim kadarıyla onu otomatik ekliyor idi. Kısayol tuşları illaki vardır. Sadece alışmak uzun sürer :)

Veya 200 TL'ye harici klavye alır :D

melopit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Osman
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri