İşlemci olarak Ryzen seçin. Birazdan öneri yapacağımRyzen 5 veya intel i5 yazılım için zorlar mı beni? ssd 256gb, 15.6 inch, 1080p, oyun oynaMAyacağım, android uygulama geliştirirken cok zorlamasin yeterli, bütçem 5bin acaba var mı iyi bir şeyler?
Yazılımcıların shift tuşunun yanındaki < tuşunu çok kullandığını görmüştüm. Öyleyse o tuşa sahip bir laptopun linkini atmak daha iyi olabilir (Daha pratik olması açısından).İşlemci olarak Ryzen seçin. Birazdan öneri yapacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus VivoBook 15 X512DA-BQ555 AMD Ryzen 5-3500U 2.10GHz 8GB DDR4 256GB SSD 15.6” FullHD FreeDOS Notebook - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Evet ama yazılım yaparken kelime yazınca bildiğim kadarıyla onu otomatik ekliyor idi. Kısayol tuşları illaki vardır. Sadece alışmak uzun sürerYazılımcıların shift tuşunun yanındaki < tuşunu çok kullandığını görmüştüm. Öyleyse o tuşa sahip bir laptopun linkini atmak daha iyi olabilir (Daha pratik olması açısından).
Veya 200 TL'ye harici klavye alırYazılımcıların shift tuşunun yanındaki < tuşunu çok kullandığını görmüştüm. Öyleyse o tuşa sahip bir laptopun linkini atmak daha iyi olabilir (Daha pratik olması açısından).
Püüü aynı laptobu atmışız
2.el alırım dersen MacBook intel çipliRyzen 5 veya intel i5 yazılım için zorlar mı beni? ssd 256gb, 15.6 inch, 1080p, oyun oynaMAyacağım, android uygulama geliştirirken cok zorlamasin yeterli, bütçem 5bin acaba var mı iyi bir şeyler?