Neler Yeni

Yazılım için pc önerisi

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Max 20 k hanmgi ekipmanlara değer vermeliyim nasıl bir sistem alabilirim?

MYiğit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa Yiğit Yıldırım
Mac mini al

Phanzox

80+ Silver
Max 20 k hanmgi ekipmanlara değer vermeliyim nasıl bir sistem alabilirim?
Kasa:
Monitör
20k bütçe monitör ve ekipman dahil mi yoksa sadece kasa için mi?

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,512
İsim
Hakanbey
Kasa:
Monitör
20k bütçe monitör ve ekipman dahil mi yoksa sadece kasa için mi?
kardeşim yanlış anlama ama Yazılım tarafında çalışacak biri için AMD oyuncu ekran kartı önerilmez. Saf kas gücü olarak söylemiyorum bunu barındırdığı teknolojiler Yazılım tarafında Bir çok uygulamayı malesef desteklemiyor.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
kardeşim yanlış anlama ama Yazılım tarafında çalışacak biri için AMD oyuncu ekran kartı önerilmez. Saf kas gücü olarak söylemiyorum bunu barındırdığı teknolojiler Yazılım tarafında Bir çok uygulamayı malesef desteklemiyor.
halen daha amd kartların ıyı oludugnu dusunen nesil var. evet anlıyorum bütçeleri ona yetiyor ama herseyı oyun daki fps e göre belirlemeleri beni sinir ediyor

Phanzox

80+ Silver
Render yapıcam yazmamış arkadaş.Ve bildiğim kadarıyla bir çok kod yazma programı ekran kartına yük bindirmiyor.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Render yapıcam yazmamış arkadaş.Ve bildiğim kadarıyla bir çok kod yazma programı ekran kartına yük bindirmiyor.
kardesım olay kod yazmakla alakalı bir mesele değil. giidp linux makine dede yazarsın kodunu olay tenknolojide bitiyor. siz ekran kartlarını oyundaki fps değerine ve ya ray tracing performansına göre sıralamayı bırakın amd kartlar iş için alınmaz

Phanzox

80+ Silver
Hadi sizi mi kırıcam nvida kart istenirse bu sistemin işlemcisi 5600 yapılıp alınabilir.
Bütçe yeterse ekran kartı 3060ti yapılabilir.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,512
İsim
Hakanbey
Render bahsetmedim Teknolojik desteklerden söz ettim. Madem ekran kartına yük bindirmiyor. Harici ekran kartına gerek yok ozaman Dahili grafik birimide iş görür mantığı ile diğer parçaları Yükseltmen gerekir. O iş öyle olmuyor bunu demek istedim. Bir yazılımcıya AMD nin sadece AMD Radeon Pro W5500X ve üzeri modelleri tavsiye edilir. Bunların dışında RTX kartlar tercih edilebilir.

Phanzox

80+ Silver
Render bahsetmedim Teknolojik desteklerden söz ettim. Madem ekran kartına yük bindirmiyor. Harici ekran kartına gerek yok ozaman Dahili grafik birimide iş görür mantığı ile diğer parçaları Yükseltmen gerekir. O iş öyle olmuyor bunu demek istedim. Bir yazılımcıya AMD nin sadece AMD Radeon Pro W5500X ve üzeri modelleri tavsiye edilir. Bunların dışında RTX kartlar tercih edilebilir.
Hocam burda yazılım için pc çok geniş bir kavram.Arkadaş phytondan iki kod yazmayıda kast etmiş olabilir yada unreal engine ile oyun geliştirmeyide kast etmiş olabilir.Konu sahibinin detay vermesi lazım.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,512
İsim
Hakanbey
Hocam burda yazılım için pc çok geniş bir kavram.Arkadaş phytondan iki kod yazmayıda kast etmiş olabilir yada unreal engine ile oyun geliştirmeyide kast etmiş olabilir.Konu sahibinin detay vermesi lazım.
Evet orası tartışılır kardeşim yazılım işine ilk girdiğinde 4 nesil i5 laptop ile 5 sene sorunsuz kullandı :) Bu tamamen ihtiyaçlara göre değişir ancak burada bütçe verildiği için Aklımıza en kötü orta segment bir iş istasyonu olmasada iş bilgisayarı gibi bir örnek geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,173
Üyeler
163,792
Son üye
QualityController
Top Bottom