Aybars Han
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,703
Max 20 k hanmgi ekipmanlara değer vermeliyim nasıl bir sistem alabilirim?
Kasa:Max 20 k hanmgi ekipmanlara değer vermeliyim nasıl bir sistem alabilirim?
kardeşim yanlış anlama ama Yazılım tarafında çalışacak biri için AMD oyuncu ekran kartı önerilmez. Saf kas gücü olarak söylemiyorum bunu barındırdığı teknolojiler Yazılım tarafında Bir çok uygulamayı malesef desteklemiyor.Kasa:
Monitör![]()
Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
20k bütçe monitör ve ekipman dahil mi yoksa sadece kasa için mi?![]()
Lenovo G24-20 23.8 0.5ms 144 Hz Hdmı+display Ips Wled Gaming Monitör 66cfgac1tk
Lenovo G24-20 23.8 0.5ms 144 Hz Hdmı+display Ips Wled Gaming Monitör 66cfgac1tk / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
halen daha amd kartların ıyı oludugnu dusunen nesil var. evet anlıyorum bütçeleri ona yetiyor ama herseyı oyun daki fps e göre belirlemeleri beni sinir ediyorkardeşim yanlış anlama ama Yazılım tarafında çalışacak biri için AMD oyuncu ekran kartı önerilmez. Saf kas gücü olarak söylemiyorum bunu barındırdığı teknolojiler Yazılım tarafında Bir çok uygulamayı malesef desteklemiyor.
Render yapıcam yazmamış arkadaş.Ve bildiğim kadarıyla bir çok kod yazma programı ekran kartına yük bindirmiyor.kardeşim yanlış anlama ama Yazılım tarafında çalışacak biri için AMD oyuncu ekran kartı önerilmez. Saf kas gücü olarak söylemiyorum bunu barındırdığı teknolojiler Yazılım tarafında Bir çok uygulamayı malesef desteklemiyor.
kardesım olay kod yazmakla alakalı bir mesele değil. giidp linux makine dede yazarsın kodunu olay tenknolojide bitiyor. siz ekran kartlarını oyundaki fps değerine ve ya ray tracing performansına göre sıralamayı bırakın amd kartlar iş için alınmazRender yapıcam yazmamış arkadaş.Ve bildiğim kadarıyla bir çok kod yazma programı ekran kartına yük bindirmiyor.
nasıl bir cihaz düşünğyorsun. laptop mı yoksa toplama kasa + monitör ekipmanlar vs mi ?Max 20 k hanmgi ekipmanlara değer vermeliyim nasıl bir sistem alabilirim?
Render bahsetmedim Teknolojik desteklerden söz ettim. Madem ekran kartına yük bindirmiyor. Harici ekran kartına gerek yok ozaman Dahili grafik birimide iş görür mantığı ile diğer parçaları Yükseltmen gerekir. O iş öyle olmuyor bunu demek istedim. Bir yazılımcıya AMD nin sadece AMD Radeon Pro W5500X ve üzeri modelleri tavsiye edilir. Bunların dışında RTX kartlar tercih edilebilir.Render yapıcam yazmamış arkadaş.Ve bildiğim kadarıyla bir çok kod yazma programı ekran kartına yük bindirmiyor.
Hocam burda yazılım için pc çok geniş bir kavram.Arkadaş phytondan iki kod yazmayıda kast etmiş olabilir yada unreal engine ile oyun geliştirmeyide kast etmiş olabilir.Konu sahibinin detay vermesi lazım.Render bahsetmedim Teknolojik desteklerden söz ettim. Madem ekran kartına yük bindirmiyor. Harici ekran kartına gerek yok ozaman Dahili grafik birimide iş görür mantığı ile diğer parçaları Yükseltmen gerekir. O iş öyle olmuyor bunu demek istedim. Bir yazılımcıya AMD nin sadece AMD Radeon Pro W5500X ve üzeri modelleri tavsiye edilir. Bunların dışında RTX kartlar tercih edilebilir.
Evet orası tartışılır kardeşim yazılım işine ilk girdiğinde 4 nesil i5 laptop ile 5 sene sorunsuz kullandıHocam burda yazılım için pc çok geniş bir kavram.Arkadaş phytondan iki kod yazmayıda kast etmiş olabilir yada unreal engine ile oyun geliştirmeyide kast etmiş olabilir.Konu sahibinin detay vermesi lazım.