Neler Yeni

Yazılım için pc önerisi

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,514
İsim
Hakanbey
Benim önerim bu kasadan yada Yazılım tarafında bütün ihtiyaçlarını sonuna kadar hatta ileri yönelik problem yaşamayacağını garanti edebilirim.
Hatta alırken garanti süresini 7 yıl kadar ek ödeme ile çıkartabilirsin 5 yıl sonra oluşacak bütün arızalarda birebir değişim garantilidir.

Existentia

80+ Silver
Yazılımcı olarak söylüyorum min 16 ram ve güzel bir monitör fazlasıyla yeterli olur

Phanzox

80+ Silver
Benim önerim bu kasadan yada Yazılım tarafında bütün ihtiyaçlarını sonuna kadar hatta ileri yönelik problem yaşamayacağını garanti edebilirim.
Hatta alırken garanti süresini 7 yıl kadar ek ödeme ile çıkartabilirsin 5 yıl sonra oluşacak bütün arızalarda birebir değişim garantilidir.
Hocam ebrarbilgisiyar çalışanımısınız:kekw:

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
nasıl bir cihaz düşünğyorsun. laptop mı yoksa toplama kasa + monitör ekipmanlar vs mi ?
Hocam kasa ve monitör dahil ekipmanlara gerek yok.
Bilgi veremediğim için özür dilerim öyle pythondan iki kod için bir sistem değil unreal engine 5 den 3d oyun rahat yapabileceğim bir pc.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Bilgi veremediğim için özür dilerim öyle pythondan iki kod için bir sistem değil unreal engine 5 den 3d oyun rahat yapabileceğim bir pc.
UE5 için kesinlikle Nvidia tercih ediniz. Blender/Cinema 4D vs kullanırsanız farkını anlamanız çok az sürecek hemen anlarsınız yani, özellikle texture baking vs olaylardan.
Hızlı depolama çok çok önemli. Ayrıca single core fazla olması lazım. Multi core siz oyuna entegre etseniz de bugünün dünyasında bile çoğu arkaplan işleminin multicore işlemleri tek çekirdek üzerinde çalışan ve bir noktada çoklu çekirdekte işlem yapan şekilde.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
UE5 için kesinlikle Nvidia tercih ediniz. Blender/Cinema 4D vs kullanırsanız farkını anlamanız çok az sürecek hemen anlarsınız yani, özellikle texture baking vs olaylardan.
Hızlı depolama çok çok önemli. Ayrıca single core fazla olması lazım. Multi core siz oyuna entegre etseniz de bugünün dünyasında bile çoğu arkaplan işleminin multicore işlemleri tek çekirdek üzerinde çalışan ve bir noktada çoklu çekirdekte işlem yapan şekilde.
Senin nickin olabilir mi mesela dfgfd

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Senin nickin olabilir mi mesela dfgfd
RTX 3070 olabilir tabii ki. Duruma göre 8 GB VRAM yetersiz kalabilir. Ama UE5'e yeni başlanacaksa bütçeyi daha iyi değerlendirmek adına bu bence göz ardı edilebilir. 3060'ın 12 GB'lık versiyonları da tercih edilebilir.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
eyvallah hocam bu bilgi gerekliydi. yoksa amd ci çocukların gazabına uğrayacaktınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

suan pıyasadakı en uygun 3060 ekran kartlı sıstem bu olabılır hocam. b serisi anakart olmasıda işlemci için hız aşırtmada size fayda sağlayacaktır

monitör olarak da buna bakmanızı öneririşm 4 tane kullanıyoruz memnunuz

yada ek olarak bu sisteme de bakabılırsınız işlemciyi 12400f yaparak devam edebilirsiniz https://www.itopya.com/jahrein-deim...gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-s_h18365#kategori_10

Son düzenleme:

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
eyvallah hocam bu bilgi gerekliydi. yoksa amd ci çocukların gazabına uğrayacaktınız

suan pıyasadakı en uygun 3060 ekran kartlı sıstem bu olabılır hocam. b serisi anakart olmasıda işlemci için hız aşırtmada size fayda sağlayacaktır

monitör olarak da buna bakmanızı öneririşm 4 tane kullanıyoruz memnunuz

yada ek olarak bu sisteme de bakabılırsınız işlemciyi 12400f yaparak devam edebilirsiniz https://www.itopya.com/jahrein-deim...gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-s_h18365#kategori_10
Teşekkürler hocam.

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
Konuyu okudum ama linux işletim sistemlerinde nvidia uyumsuz amd nin yazılım açısından problemi yok render sıkıntı arkadaş render yapkiyor

Konuyu okudum ama linux işletim sistemlerinde nvidia uyumsuz amd nin yazılım açısından problemi yok render sıkıntı arkadaş render yapkiyor
Tekrar okudumda render yapcaksa kesinlikle nvidia değilse amd

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
Kasa:
Monitör
20k bütçe monitör ve ekipman dahil mi yoksa sadece kasa için mi?
Yazılım konusunda Nvidia>

Bir AMD fanboyu olarak söylüyorum...

Top Bottom