Neler Yeni

Yazılım işlerinde kullanılacak laptop arıyorum

arturo

80+ Silver
Bütçe
22000
Yazılım için laptop arıyorum yardımcı olur musunuz.

Nih5t

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Nihat
Oyun oynamayı düşünmüyorsan macbook tavsiye edebilirim.

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Muhammed yılmaz
macbook air alabilirsain şu an 18.5k ama indirimle fln 18 e alırsın eğer 25k verirsen m2 çipli olanı var ama bulursan indirimli m1 işlemcili almak daha mantıklı bence

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Eğer evinde windows bilgisayar yoksa Macbook Almanı tavsiye etmiyorum. Çünkü bazı programlar sql gibi windows istiyor. Ben Macbook Air M1 kullanıcısı olarak söylüyorum. Bende windows yok, bu yüzden baya zorlanmakta olduğum konular oldu. MSSQL mesela windows isteyen bir şey ayarları oldukça var. Ben Mac'ime kurdum docker sayesinde ama windowstaki gibi rahat olamıyor. Windows'un varsa Mac al yoksa Gaming laptoplardan birisini alabilirsin. Monster olabilir veya gaming olmayan Matebook seriside olabilir.

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
Render oyun vs yoksa 2.el i5 i7 ile min 4 core bir laptop alıp linux ile min bütçe işini çok rahat görecektir. Dersen ki eski model düşününmüyorum dell 3525 9k şu an hepsiburada da çok uygun. Oyun da oynamak istiyorum dersen 3060 bir laptop işini görecektir. Oyun da istemiyorum çok geniş çalışmak istiyorum dersen macbook air m1 alabilirsin xcode ios swift de çalışabilirsin. Ben olsam param çoksa oyunla işim yoksa ve ios ile ilgilenmek istiyorsam macbook derdim yalnız windows gibi crackli uygulama indireyim vs dersen yemez ios da para ödemen lazım.

Top Bottom