Neler Yeni

Yazılım/Kodlamaya hangi dille başlanmalı?

Rootz

80+
Java en zoru o zaman

Java en zoru o zaman:)

Aslında zordur ancak Java gibi nesne programlamada mantığı anlamak önemlidir. Ama dediğim gibi bir çözersen diğer dilleri de öğrenmiş sayabilirsin kendini. Zaten Java öğrenince diğerlerine pek gereksinim de duymazsın. Android uygulama geliştirici dahi olabilirsin, Java ile başla derim.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bende başlamak istiyorum seri up. C+ ile başlamayı düşünüyorum ben. C+ hepsinin anası gibi bir şey.
Güzel bir kaynak bulabildin mi?üniversite düzeyinde anlatıyor bazı videolar da.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
ozkan izmir
ingilizce lazımmı kod vs için

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Başlangıç için Python idealdir. Bu işlere merakın varsa şu son konumu bi okumanı isterim :)

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Başlangıç için Python idealdir. Bu işlere merakın varsa şu son konumu bi okumanı isterim :)

Konuyu okudum dün uyumadan önce:).

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhsin Sarıtaş
C# veya Java sonrasında JavaScript öğrenmeye çalış ( Java zordur basit dillerle başla ). Şöyle düşün yeni bir dil öğrendin mesela İngilizce. Sen önce sayıları , terimleri öğrenir sonra onları nasıl bir araya getireceğini öğrenirsin. Sonra istediğin her şeyi istediğin şekilde biraraya getirebilirsin.
abim bende oyun vb ile başlamak istiyorum yt den çok araştırdım herkes yok işte parayı önemsemiceksin vb diyor sinir oldum sen ne önerirsin?
(pc kötü de daha kolay şeyler önerirsen güzel olur)
Mesaj otomatik birleştirildi:

ingilizce lazımmı kod vs için
ben html denemiştim ve onda tüm kodlar ingilizceydi mesela üst sekmede yazan şeyi
<html>
<head>
<title> (yazmak istediğin şey) </title>
</head>
</html>

Ve de ingilizce kaynaklar türklerden çok daha iyi anlatılıyor ve yeni bir şey çıktığında barış özcanın yazılımcı hali gibi milyonlarca kanal bulabilirsin yani ingilizce kaynakları çok daha rahat bulmana yardımcı olur

kubi07

80+
Bu soruyu burda sormamalısın o kadar çok yanlış şeyler yazılmış ki...
Tavsiyem python la başlaman.
Ve bu forumda yazılım sorusu sormaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,216
Üyeler
161,253
Son üye
emna
Top Bottom