Ya aslın da saçma mı bilmiyorum ama bilgisayarla konuşmak istiyorum onun dışında oyunlarla ilgilenmek istiyorum.Bu hangi alana yöneleceğin ile alakalı. Mesela web programcısı olmak istersen HTML , CSS , PHP şeklinde gitmelisin. Youtube üzerinde güzel rehber videolar var onlara göz atabilirsin.
O sizin düşünceniz ben de kendi şirketimi kuracağım diye başlamıştımYa aslın da saçma mı bilmiyorum ama bilgisayarla konuşmak istiyorum onun dışında oyunlarla ilgilenmek istiyorum.
C# veya Java sonrasında JavaScript öğrenmeye çalış ( Java zordur basit dillerle başla ). Şöyle düşün yeni bir dil öğrendin mesela İngilizce. Sen önce sayıları , terimleri öğrenir sonra onları nasıl bir araya getireceğini öğrenirsin. Sonra istediğin her şeyi istediğin şekilde biraraya getirebilirsin.Ya aslın da saçma mı bilmiyorum ama bilgisayarla konuşmak istiyorum onun dışında oyunlarla ilgilenmek istiyorum.
Yoo aslın da hiç düşünmedim bile sadece birkaç arkadaşım var ve cmd ekranına komutlar falan yazıyorlar.O sizin düşünceniz ben de milleti hacklicem diye başlamıştım
Onlardan pek cacık olmuyor benim de arkadaşım var , ipconfig yazıyor o kadarYoo aslın da hiç düşünmedim bile sadece birkaç arkadaşım var ve cmd ekranına komutlar falan yazıyorlar.
Teşekkür ederim.Beb bilgi sahipi değilim az önce birileri C+ şimdi siz C# yazdınız bir fark var mı?C# veya Java sonrasında JavaScript öğrenmeye çalış ( Java zordur basit dillerle başla ). Şöyle düşün yeni bir dil öğrendin mesela İngilizce. Sen önce sayıları , terimleri öğrenir sonra onları nasıl bir araya getireceğini öğrenirsin. Sonra istediğin her şeyi istediğin şekilde biraraya getirebilirsin.
Yok Hocam aynı ikisiTeşekkür ederim.Beb bilgi sahipi değilim az önce birileri C+ şimdi siz C# yazdınız bir fark var mı?
Java en zoru o zamanJava veya Python ile başla zaten diğerlerini de öğrenmiş olursun. Keşke zamanında PHP yerine Java ile başlasaydım diyorum.
Ayrıca en geniş kapsamlı programlama dillerinden biri Java'dır. Java ile işletim sisteminden tut çamaşır makinesine bile program yazabilirsiniz. Bahsettiğim gibi tamamen hakim olduğun zaman diğer diller sana çocuk oyuncağı gibi gelecektir.