boraygulpinar
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Boray Gülpınar
Merhaba arkadaşlar,
Kendimi yazılım alanında geliştiriyorum ve şu an .NET ve React üzerine çalışıyorum. Kariyerimi full-stack - back-end geliştirici olarak inşa etmek istiyorum ve şu sıralar aktif olarak iş arayışındayım.
.NET tarafında API geliştirme, MVC projeleri ve dinamik web siteleri üzerine projeler geliştirdim. React tarafında ise komponent tabanlı mimariler, state yönetimi ve modern UI geliştirme konularında çalışıyorum.
Sizlere birkaç soru sormak istiyorum:
Kendimi yazılım alanında geliştiriyorum ve şu an .NET ve React üzerine çalışıyorum. Kariyerimi full-stack - back-end geliştirici olarak inşa etmek istiyorum ve şu sıralar aktif olarak iş arayışındayım.
.NET tarafında API geliştirme, MVC projeleri ve dinamik web siteleri üzerine projeler geliştirdim. React tarafında ise komponent tabanlı mimariler, state yönetimi ve modern UI geliştirme konularında çalışıyorum.
Sizlere birkaç soru sormak istiyorum:
- .NET ve React üzerine çalışan biri olarak iş ararken dikkat etmem gereken en önemli noktalar neler?
- LinkedIn, Kariyer.net tarzı yerlerde iş ararken nasıl aramalıyım?
- Yazılım dünyasında ilk işimi bulmak için ne gibi yollar izlemeliyim (örneğin, staj, freelance işler ya da açık kaynak projelere katkı)?