Neler Yeni

yazılım yapmak istiyorum ama bir türlü kendimi motive edemiyorum.

Deadsecow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emin mert
Uzun süredir yazılıma meraklıyım ama yazılım için bilgisayara oturunca çok sıkılıyorum daha doğrusu bi an önce bitirip kalkmak için dakika sayıyorum herşeye çok takılıyorum dönüp dönüp tekrardan izliyorum aynı kısımı anlamış olsam bile o kısmı yinede dönüp bakıyorum ve yazılım yapmak için bilgisayar başına oturmamak için hep bi bahane uyduruyorum nolur bi çözüm yolu falan söyleyin bilgisayarla yaklaşık 4 yaşımdan beri içli dışlıyım ama yazılım olunca konu hayal falan ederken öyle bir yapma isteği oluyor ki fakat bilgisayarın yanına gidip yazılım yapayım diyince anında bi bahane ile kendimi uzaklaştırıyorum ve eğer yazılım yapmazsam biryerlere yada hayalimdeki mesleğe erişemeyeceğimide çok iyi biliyorum.

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
hayalindeki meslek cidden bu olsaydı bu kadar kompleks oluşturup kendini uzaklaştırmaya çalışmazdın bence ama neyse eğer motivasyon arıyorsan bu konuda üretilen içerik videolarını izleyebilirsin vay be millet bunu yapmış ben daha iyisi yaparım veya şöyle böylesini yaparım demek işine belki yarayabilir ya da bu konularla ilgilenen fazladan bir arkadaşın varsa takım oluşturup birlikte bir şeyler yapmak seni cezbedebilir

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,314
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Yada kodlamaya arduino ile fiziksel bir ürünle girebilirsin.

Deadsecow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emin mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yada kodlamaya arduino ile fiziksel bir ürünle girebilirsin.
Dostum ardunio olayını baştan sona yaladım yuttum ilk kodlama başlangıcım zaten robotik üzerine.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayalindeki meslek cidden bu olsaydı bu kadar kompleks oluşturup kendini uzaklaştırmaya çalışmazdın bence ama neyse eğer motivasyon arıyorsan bu konuda üretilen içerik videolarını izleyebilirsin vay be millet bunu yapmış ben daha iyisi yaparım veya şöyle böylesini yaparım demek işine belki yarayabilir ya da bu konularla ilgilenen fazladan bir arkadaşın varsa takım oluşturup birlikte bir şeyler yapmak seni cezbedebilir
Dostum inanki bu işi gerçekten çok seviyorum ama dediğim gibi bi an motivasyon oluyo bi sn kaçıyor çözüm yolu arıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,969
Üyeler
166,458
Son üye
egecihan07
Top Bottom