İsimsizKaplan
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,097
- İsim
- Burak Taha Koca
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Öneriler için teşekkürler ilgi alanıma yakın olduğu için Javascript veya Python üzerinden başlıyacağım,C#'da güzel bir dil ve önü açık ancak şuan Oyun geliştirmek istemiyorum,html'i devam edip bitireceğim ve ikisinden birine geçiş yapıcağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam html neysede css tamamen web site üzerine kurulu bir yazılım dili ve sadece kod görmek yapmak için dil öğrenmek istemiyorum bu insanın sabırlarını zorluyor ben mesela yaptığım şeyi görmek istiyorum,en basit örneklerinden discord botu örnek verebilirim html çok kapalı bir dil ve çok basitlenmiş 1,2 saatlik bir eğitimi var ve tekrar dediğim gibi web siteye ilgim yok,bu yüzden beni daha meraklandıran Python yada js'ten gitmeyi planlıyorum,öneri için teşekkürler ama.Bu alanda uzmanlaşmak istiyorsan " basit gereksiz ve sıkıcı " dediğinden en temelinde öğrenilmesi gereken html ve yanında css ile başlayıp iyice öğrenmen lazım bunları. Zaten bunları öğrendikten sonra diğer diller de çalışmak sana zor gelmeyecek. Sağlam adımlar atmak istiyorsan başlangıç bu olmalı.