Neler Yeni

Yazılıma Nerden Başlarım

Thesonmez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan Sönmez
Merhaba arkadaşlar 16 yaşındayım ve yazılıma başlamak istiyorum amacım web sitesi tasarımı gibi şeyler bi kaç şey daha var aslında hepsini öğrenmek istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Merhaba arkadaşlar 16 yaşındayım ve yazılıma başlamak istiyorum amacım web sitesi tasarımı gibi şeyler bi kaç şey daha var aslında hepsini öğrenmek istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
Sırası ile Html5 CSS3 JavaScript öğren sonrası gelir udemyden internette dersleri bolca var

aakif

80+ Bronze
Neyle başlayacağın değil ne yapmak istediğin önemli
bunu internetten bolca araştırma ile belirleyebilirsin
istikrarlı olmalı ve pes etmemelisin
algoritma mantığını geliştirmelisin

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Neyle başlayacağın değil ne yapmak istediğin önemli
bunu internetten bolca araştırma ile belirleyebilirsin
istikrarlı olmalı ve pes etmemelisin
algoritma mantığını geliştirmelisin
Adam diyorki web site tasarımı diyor front end kısmında en etkili başlangıç sırası ile bu 3 lü bilip bilmeden yorum yapma

aakif

80+ Bronze
Adam diyorki web site tasarımı diyor front end kısmında en etkili başlangıç sırası ile bu 3 lü bilip bilmeden yorum yapma

Hepsini demiş farkettiysen dostum ayrıca böyle bir sıralama yok, nereden uydurdun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsini öğrenmek için neden senin verdiğin sıralamayla başlasın, başka bir sürü başlamak için dil var boş yorum yapıyosun

Thesonmez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan Sönmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hepsini demiş farkettiysen dostum ayrıca böyle bir sıralama yok, nereden uydurdun?
Şimdi ne yapmam gerekiyo yani nasıl anlatıcağımı bilmiyorum ama yani neyden başlamam gerekiyor yani pcyi açıp hangi programı indireyim sonra ne videosu izliyim bilmediğimden bu kadar soru soruyorum kusura bakmayın

aakif

80+ Bronze
Şimdi ne yapmam gerekiyo yani nasıl anlatıcağımı bilmiyorum ama yani neyden başlamam gerekiyor yani pcyi açıp hangi programı indireyim sonra ne videosu izliyim bilmediğimden bu kadar soru soruyorum kusura bakmayın
Hocam, ne istediğini söyler misin?

Uygulama geliştirmek mi, site mi?
Hepsini istiyorsun tamam ama ilk olarak?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,482
Üyeler
159,013
Son üye
Delabosa
Top Bottom