Neler Yeni

Yazılıma Nerden Başlarım

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Şimdi pcyi açıp ne yapmam gerekiyor
PC'nin açma kapama tuşuna basıcan 1dk bekliyecen sonra açılcak.Orda yeşil,sarı,kırmızı renklerde chrome uygulaması var ona bascan sonra google çıkçak karşına oraya da ''SİTE NASIL KURULUR'' yazıcan bu kadar basit.

Thesonmez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan Sönmez
PC'nin açma kapama tuşuna basıcan 1dk bekliyecen sonra açılcak.Orda yeşil,sarı,kırmızı renklerde chrome uygulaması var ona bascan sonra google çıkçak karşına oraya da ''SİTE NASIL KURULUR'' yazıcan bu kadar basit.
Helal

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Kambur
Merhaba arkadaşlar 16 yaşındayım ve yazılıma başlamak istiyorum amacım web sitesi tasarımı gibi şeyler bi kaç şey daha var aslında hepsini öğrenmek istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
ne amaç için istersen iste bence c,c+,c++ öğrenmelisin diyorsan ki ben sadece web sitesi tasarlarım başlangıcın tam kodlama sayılmayan html. html öğrendikten sonra css ve java script ile web sitesi tasarlayabilirsin

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar 16 yaşındayım ve yazılıma başlamak istiyorum amacım web sitesi tasarımı gibi şeyler bi kaç şey daha var aslında hepsini öğrenmek istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
Öncelikle ne yapmak istiyorsun?
İnternet sitesi yapmak için CSS ve HTML öğrenmelisin yanına Java'da eklersen mükemmel olur.
Öğrenmeye gleirsek birisini izleyerek te öğrenebilirisn veya benim gibi bir kolay projeyi alıp onun üstüne ekleyerek de öğrenebilirsin mesela ben C++ öğreniyorum ve aklıma böyle olsun diyorum ardından araştırıyorum hangi kod bunu sağlar diye en son olarak onu ekliyorum .

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,847
İsim
Can BOZKURT
Dostum bu soruyu benim için özel yazdın gibi bir şey galiba :D Şimdi ben Front End Developerlik ile uğraşıyorum yani sitenin görünür kısmı. Bunun için Udemy deki 110+ Saat Sadık Turan Web Tasarım kursunu bitir ama ondan önce youtubedeki kodlamavakti.com a gir ve ordaki html ve css derslerini bitir çünkü İnternet alemindeki BÜTÜN Web sitelerinde HTML ve CSS Kullanılıyor. HTML Genel ana yazılar vs için css ise görsel güzellik için. Onun dışında Siteyi dinamik yapmak için php react vs vs. diller kütüphaneler var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
HTML ve CSS öğren, bunun için Udemy'den kurs alabilirsin veya geleceğiyazanlar ve BTK Akademiden de kurs alabilirsin. Ayrıca Udemy'de ücretsiz kurslar da var.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Senin ne istediğinin, amacının, hedefinin, ve daha neyse, hiç bir önemi yok. Herhangi bir yerden başla.

Top Bottom