Neler Yeni

Yazılımı diğer pc ye kopyalayamıyorum.

K@dir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
KADİR-CEYLAN
Eski win7 pc yi formatlamak istiyorum. Ama içerisinde önemli bir program var. Satın alırsam çok pahalı o yüzden kopyalamaya çalıştım
Tüm dosyalar ı kopyalayıp diğer pc ye attım program açılıyor gibi oluyor ama tam açılacakken hata veriyor. Ama aynı programı(kopyaladığım diskle) win7 li eski pcye takınca açılıyor. Ne yapmalıyım?

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
yazılımının lisans kodu yok mu aynı programı internetteki sitesinden bulup diğer bilgisayara yükle kendi lisansını girince aktifleşecektir.
programlar yüklenirken kayıt defteri girdileri de oluştururlar, dosyalarını sistemde bulunacakları konumlara saçarlar kopyalamayla açılmama sebebi bunun gibi şeyler

K@dir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
KADİR-CEYLAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yazılımının lisans kodu yok mu aynı programı internetteki sitesinden bulup diğer bilgisayara yükle kendi lisansını girince aktifleşecektir.
programlar yüklenirken kayıt defteri girdileri de oluştururlar, dosyalarını sistemde bulunacakları konumlara saçarlar kopyalamayla açılmama sebebi bunun gibi şeyler
Bu site, ama indirme linki falan göremedim satın alma var?

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
evet download kısmında pachler var gibi sadece. sitede kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapınca satın alınmış öğelere indirme izni veriyor olabilir unutmadıysanız giriş bilgilerinizi ordan kontrol edin baklım çıkacak mı

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss

K@dir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
KADİR-CEYLAN
Lisansım yok bunu eski pc nin dosyalarından bulabilirmiyim

K@dir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
KADİR-CEYLAN
Yada format atsam eski pc nin anakartında kalır mı o lisans anahtarı?

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
Yada format atsam eski pc nin anakartında kalır mı o lisans anahtarı?
hayır kalma imkanı yok ama belki şöylebir şey olabilir aynı program diğer bilgisayara yüklenir , kopyalanan dosyaları diğerine aktarıp değiştirip lisans tekrar aktive olabilir eğer lisans bir belge içinde saklanıyorsa

K@dir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
KADİR-CEYLAN
Siz olsanız ne yapardınız?

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Eski win7 pc yi formatlamak istiyorum. Ama içerisinde önemli bir program var. Satın alırsam çok pahalı o yüzden kopyalamaya çalıştım
Tüm dosyalar ı kopyalayıp diğer pc ye attım program açılıyor gibi oluyor ama tam açılacakken hata veriyor. Ama aynı programı(kopyaladığım diskle) win7 li eski pcye takınca açılıyor. Ne yapmalıyım?
Progr setup mı Portable mı?

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
Siz olsanız ne yapardınız?
sitelerinden herhangi bir indirme dosyası bulamıyorum en fazla 8.1 güncellemesi yapmışlar ve her sayfada https://arcadia-bim.de/ adresine yönlendirme var
muhtemelen bu programı arcadia firmasına satmışlar.
internette va hausdesigner 3.0 downloadları var ancak resmi sürüm mü değil mi bilmiyorum
fiyatına bakınca kaybedilmesi önemsenmeyecek bir program değil
şöyle bir iletişim adresi var [email protected] e-posta yoluyla iletişime geçmenizi tavsiye ederim "ben bu programı zamanında almıştım ama site sürekli size yönlendiriyor" gibisinden durumunuzu belirtin ama çözüm sunmaları garanti değil "biz tamamen ayrı bir firmayız o programı kendimize entegre ettik size sadece %bilmem kaç indirim sağlayabiliriz" de diyebilirler
bu durumda da kullanmak zorundaysanız internetten download edip kendi dosyalarınızla değiştirmeniz en doğru yol olur ancak lisans sadece kayıt defteri üzerindeyse kaybolacaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,351
Üyeler
166,523
Son üye
Tprkxn
Top Bottom