Yazım Kuralları

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kurallar açık bir şekilde yazıyor, daha fazla kalp kırmanın alemi yok diye düşünüyorum.

Kurallar açık bir şekilde yazıyor, daha fazla kalp kırmanın alemi yok diye düşünüyorum.

Biz kalp kırmadık ki. Forum kuralları hakkında bir kaç öneride bulunduk ama arkadaş biraz sinirlendi. ( Biraz değil)

Beyefendi burada hakaret mi istiyorsun diye saçma saçma tehdit edeceğine hesabını sil forum daha güzel bir yer olsun.
He abim he hadi kendi çöplüğünüzde ağlamaya devam edin başımıza Türkçe öğretmeni kesilmiş herkes bütün cümlelerine nokta koyuyorsun ama boş konuşmaya devam ediyorsun gerçekten hayatta hiçbirşey başaramamış sadece başaran insanların açığını arayan aralarına alınmayan kenarda kalan ezik bir insan olarak hayatını devam ettiriceksin yazık

He abim he hadi kendi çöplüğünüzde ağlamaya devam edin başımıza Türkçe öğretmeni kesilmiş herkes bütün cümlelerine nokta koyuyorsun ama boş konuşmaya devam ediyorsun gerçekten hayatta hiçbirşey başaramamış sadece başaran insanların açığını arayan aralarına alınmayan kenarda kalan ezik bir insan olarak hayatını devam ettiriceksin yazık

Gülünçsün.

Gülünçsün.

Yazim yanlislari ya da okundugu gibi yazmak sorun degil bana gore. Atiyorum, “okuyacagim” yerine “okuycam” ya da “toplayacagim” yerine “toplicam” olabilir.
bence asil sorun ekleri ayri yazmak. Soru ekleri ayri yazilir. “Bakar misiniz?” Gibi ya da baglaclar, onlari da birlesik yaziyorlar. Once bunlari cozmek lazim. Bakin “onlari da” kisminda -da’yi ayri yazdim. Ama forumda goruyorum ki tum baglaclar soru ekleri vs. birlesik hep.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri