Neler Yeni

yazım kurallarına neden bu kadar dikkat ediliyor

LahmatsuDcr

80+ Silver
Hiç nokta ve virgül kullanmadan te bir cümle gibi yazanlara ister istemez sinir oluyorum. Ben de kendim dikkat etmeye çalışıyorum. Hem iş hayatında da işinize yarar. Ben 5 yıl noktalama gördüm okulda, hiçbir işe yaramadı. Malum yerde 6 ayda öğrendim.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
uzun bir şey yazdığımda herkes neden cellaleniyor
Kimse sizden tüm kurallara uyup yazın demiyor ama gidip de 10 cümlelik şeyi nokta ve virgül kullanmadan kim nasıl anlasın? Bunu yapanlar da var çünkü.

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
Hiç nokta ve virgül kullanmadan te bir cümle gibi yazanlara ister istemez sinir oluyorum.
kanka dediğim gibi resmi bi kuruma dilekçe yazmadığımız için bi önemi yok diye düşünüyorum hani yazdığın insanda virgülün nerde olduğunu anlayacak kapasitededir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kimse sizden tüm kurallara uyup yazın demiyor ama gidip de 10 cümlelik şeyi nokta ve virgül kullanmadan kim nasıl anlasın? Bunu yapanlar da var çünkü.
e ben öyle yapıyorum

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
kanka dediğim gibi resmi bi kuruma dilekçe yazmadığımız için bi önemi yok diye düşünüyorum hani yazdığın insanda virgülün nerde olduğunu anlayacak kapasitededir
Mesaj otomatik birleştirildi:

e ben öyle yapıyorum
Canım benim sana virgülün önemini anlatayım.
1628082512316.png

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
dostum ban atılıyor demedim üyeler linçliyor
Üyelerin linçlediği yok.Bazı durumlarda noktalama işareti kullanılmayınca anlaşılması zor oluyor.O durumlarda da uyarıyoruz.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,957
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
bu sitede amaç birbirimize yardım etmek bilen bilmeyene yardım etmeye çalışıyor yazım kurallarına pek dikkat eden biri değilim uzun bir şey yazdığımda herkes neden cellaleniyor resmi kurumlara dilekçe yazmıyoruz bildiğimi söylüyorum linç yiyorum yok de ayrı yok miyim ayrı aga sen verilen cevaba bak işine yarıyormu yaramıyormu :Dd
Sanırım technopatla karıştırdın.

Bura.K

80+ Silver
Sizi linç eden kitle büyük ihtimalle TDK'da çalışıyordur. Forumda yazım kuralıyla ilgili bir kural yok ancak olmaması size "ğabi benw bğndan ğiityorğüm" gibi yazılar yazdırmanızı sağlamaz. Adam geliyor bana böyle cümle kuruyor ne diyeceğimi şaşırıyorum :D. Ama sadece noktalama, virgül gibi şeyler için linç etmek biraz mantık dışı. Nasıl olsa forumda yazım kuralı yok. Tech*opat'da olsaydık belki diyebilirdim. Orada yazım kuralları var çünkü.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Açıkçası benim gözüm kanıyor. Üyelerin dilimizi ve noktalama işaretlerini düzgün kullanmaması büyük bir görüntü kirliliği oluşturuyor. Technopat'ın da çok ufak hatalarda uyarı, bazen ban cezaları vermesi dışında tamamen haklı olduğunu ve buraya da yazım kurallarına uyma zorunluluğu getirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Top Bottom