Neler Yeni

Yazın alacağım PC de karar vermekte gerçekten zorlanıyorum?

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ahmet Aslan
Arkadaşlar yazın PC toplamayı ya da hazır sistem almayı düşünüyorum hangisi uygun ve derli toplu ise onu alacağım genellikle FPS tarzı valorant olsun CS olsun BF1 olsun oynuyorum hikayeli oyunlarda oynayacağım elbette, belki ilerde yayın da açabilirim kısacası komplike bir sistem olsun diyorum(Yine de FPS ağırlıklı) bütçem 55-65k bandı her şey dahil ekipmanlar kaliteli olsun diye onlara 20k bandı ayırdım kasaya ise 40k civarı bir şey kalıyor.Şuan tek tek topladığımızda bu fiyata 4070 superli sistem alabiliyorum ancak hazır sistemler gerçekten gereksiz pahalı 2-3 sene önceki avantajların neredeyse hiçbiri yok o yüzden sponsorlu sistem beklemek ve 50 serisinin çıkmasını beklemek en mantıklısı diye düşünüyorum ve ve ve ve En can alıcı konuysa ki konuyu açmamın asıl amacı da neredeyse bu: MONİTÖR

Aslında ilk önce monitörü 2k 240hz düşünüyordum ancak hem hepsinin 27 inç olması(FPS oyunlarında gerçekten hiç konforlu değil) ve bu bütçelerde alacağım sistem 2k 240 stabil vermeyecek olması da kafama yatmadı
1080p 360 hz monitör ise 24.5 inç boyutuyla tam benlik olmasına karşın günümüz grafik kalitesinin biraz altında kalması ve yine alacağım bu sistemin 1080p de yüksek ihtimalle 360fps stabil vermeyecek olması kafama yine yatmadı

Sonuç olarak bu fiyata sistem toplayıp yine 1080p oynamak biraz can sıkıcı ancak monitör boyutu da bir o kadar önemli olduğunda 27 inç de bi o kadar can sıkıcı az çok derdimi anlatmışımdır diye düşünüyorum bu yüzden siz değerli donanım arşivi forum üyeleri sizlerin fikri benim için çok değerli siz olsanız ne yapardınız???

Şimdiden teşekkürler…

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Kadir
Yazın alacaksan yazın düşün bunları

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ahmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazın alacaksan yazın düşün bunları
Yazın bu kadar boş vaktim olmaz diye düşünüyorum en geç mayıs başına kadar karar vermek istiyorum temmuz başına kadar finallerle uğraşıyor olurum muhtemelen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,184
Üyeler
167,625
Son üye
ramones23
Top Bottom