Omnissiah
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 696

klasik kitapları çok önerdim şimdi yeni çıkmış modern bir seri önereceğim. Önce 10 günde temel atmalı mat kampı harika ve güncel bir kitap ayrıca youtube üzerinden 7 temmuzda kampı olacak o yüzden mutlaka edinmenizi öneririm. Yanında 55 günde tyt mat kampı kitabı ve onun soru bankasını alacaksınız bu iki kitap gayet yeterli. Hem temel atmak hem tyt konularına geçmek için.
10 günde temel mat kampı 250 küsür sayfalık bir kitap ve program bu şekilde ilerliyor

bir çok konuyu hem temelden alıp hem 10 güne sığdırmaları harika olmuş inanın temel atmak için ihtiyacınız olan her türlü konu bu kitabın içinde. Ayrıca 10 gün diyor ama siz çok sıfırsanız bu kitabı en verimli haliyle maksimum 15 günde bitirebilirsiniz. Kitap sizden günde en az 3-4 saatinizi ayırmanızı istiyor zira tempolu sorualr var bunlar sizin seviyeniz ilerledikçe ilerliyor o yüzden direkt zor sorularla sizi boğmadan alıştırarak bir temel atmanızı sağlıyor ayrıca selin hoca bu kitabı 2026 yks için güncelledi ve 7 temmuz da kampını yapacak fiyatıda çok uygun bence kaçırmayın derim zira temelim yok diyenlere hem kamp sunuyor hem kaliteli bir kaynak sizi boğmadan. Bitmedi arkadaşlar bunu hallettiniz hemen zaten zira açıklıyorlar. 55 günde tyt mat kampı var ama 55 gün dediğine bakmayın zaten selin hoca kendisi söyledi, bu kitabı 55 günde bitirmeniz şart değil. Verimli olması açısından 70 güne yayabilirsiniz ama çok fazla kaçırmayın derim. Ayrıca bu kitap ile birlikte size soruları gayet iyi seçilmiş bu kitaptan ödev verilecek onun için gpt kitabını da mutlaka kampa başlayınca temel atınca edinin.

Bitmedi. Ben problemlerde çok sorun yaşıyorum veya yeniyim diyenler için size alıştırarak ilerleten bu ekstra kaynak zaten zorunlu değil ama problemlerde eksiği olanlar için gayet uygun bir kaynak olmuş. Dediğim gibi nasıl çalışılacak?
öncelikle eksiğiniz var hemen temel mat kampına başlayıp en az 4 saatinizi ayırıyorsunuz, verilen ödevleri yapıyorsunuz. Her gün bir konu şeklinde veya çok zorlandığınız takıldığınız bir konu geldi onu 2 güne veya 3 güne fazla abartmadan yayarak halledebilirsiniz.
Toplamda biri seçmeli dediğim gibi zorunlu değil ama alırsanız pişman etmez. Total 4 kitap var, eğer 2026 yks için sağlam sıfırdan sağlam bir temel atmak istiyorum diyorsanız bu seti mutlaka edinmelisiniz. Kitaplar dediğim gibi günceldir 2026 kampları çekilecek bu bir artı olmasının yanı sıra sizi kademe kademe geliştiren bir kaynak olmuş. Bende sipariş ettim ilk iki kitabı gelince yorumlarımı paylaşırım. Yaz ayı kaçar ise arkadaşlar, yks de kaçar. O yüzden gelin bomba bir temel çalışma yapın bu kaynakları güncelliğinden ve kaliteli olmasından ötürü öneriyorum.
Bir diğer not. Kampa bu kanaldan ulaşabilir ve 2025 kampına da göz atabilirsiniz kitabı anlamak adına
bu geçmiş ayların kampıdır. Dediğim gibi 7 haziranda takır takır kamp gelecek hazırlıklı olun