kol kırığın şimdiye kadar geçmesi lazım değil miydi ?6 yaşinda kolumu kirmıştın ağır şeyler kaldıramam
Evet ama çok kötü kırmışım 16 saat ameliyat sürmüş ben bile inanamaıştın son care platin taktılar ağır kaldırmaya çalıstımmı feci bi ağrı giriyo doktorlar de bas bas bağırdı ağır kaldırma diyekol kırığın şimdiye kadar geçmesi lazım değil miydi ?
Bilgisayarcıda çalışabilirsin otelde çalışabilirsin garsonluk yapanilirsin bir sürü iş var yaş kaç bu aradaEvet ama çok kötü kırmışım 16 saat ameliyat sürmüş ben bile inanamaıştın son care platin taktılar ağır kaldırmaya çalıstımmı feci bi ağrı giriyo doktorlar de bas bas bağırdı ağır kaldırma diye
Bi otelde komilik yapabilirsin ben öyle yapıyorum yazları genellikle asgari ücret veriyorlarYazın calışcam sizce ne gibi işlerde çalışabilirim ağır işler olmaz 6 yaşinda kolumu kirmıştın ağır şeyler kaldıramam
15Bilgisayarcıda çalışabilirsin otelde çalışabilirsin garsonluk yapanilirsin bir sürü iş var yaş kaç bu arada
Aydında yaşıyorumNerede yaşıyorsun?
Eğer İstanbul ise Kapalıçarşı'da çalışabilirsin ben orda çalışmayı düşünüyorum yazın
bak sanan iş buldumEn sevdiğim (!)
garsonluk,bilgisayarcı yada sanayide otoelektrikçide olabilirYazın calışcam sizce ne gibi işlerde çalışabilirim ağır işler olmaz 6 yaşinda kolumu kirmıştın ağır şeyler kaldıramam