Neler Yeni

Yazın tyt çalışacağım fakat nasıl yapıcam bilmiyorum

Livaković

80+ Silver
ne alakası var ya az bişey temelim vardı şubatta başlayıp 8k yaptım bi senesi var her türlü halledilir
1 senede temeli olmayan adam halledemez. motivasyon düşürmüyorum 1seneye sığmaz onu demek istiyorum burda bana linç ediyorlar kazanabiliyorsa kazansın inşallahda kazanır ama 1 senede temelsiz olacak iş değil bu.

asdqwe1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Batuhan Demir
tartışıp konuyu dağıtmaya gerek yok ana konudan devam edelim

Livaković

80+ Silver
knk 11. sınıfı bitirmiş şuan hiçbirşey bitmiş değil daha çok zamanı var
Hocam kazanabiliyorsa kazansın ben kazanmasın demiyorum boş saçma sapan duyar kasan adamlar var 1 senede biyoloji bu dersleri bitirmek mümkün değil 1 seneyi tamamen derse adaması gerekiyor hiç sosyal hayatı olmadan buda adamı depresyona sokar mümkün değil

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Burak
1 senede temeli olmayan adam halledemez. motivasyon düşürmüyorum 1seneye sığmaz onu demek istiyorum burda bana linç ediyorlar kazanabiliyorsa kazansın inşallahda kazanır ama 1 senede temelsiz olacak iş değil bu.
düzgünce çalışırsa 1 senede ilk 25kya garanti girer

fruko.gzz

80+ Silver
Hocam kazanabiliyorsa kazansın ben kazanmasın demiyorum boş saçma sapan duyar kasan adamlar var 1 senede biyoloji bu dersleri bitirmek mümkün değil 1 seneyi tamamen derse adaması gerekiyor hiç sosyal hayatı olmadan buda adamı depresyona sokar mümkün değil
adam sıfırım dememiş tytde sıfırım demiş anlamıyonmu sen?

asdqwe1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Batuhan Demir
ne alakası var ya az bişey temelim vardı şubatta başlayıp 8k yaptım bi senesi var her türlü halledilir
Yapılmayacak bişey değil zaten sadece o ders çalışma programını nasıl yapıcam bilmiyorum hangi dersten nasıl başlıcam nasıl devam edicem çalışan biri değilim normalde o yüzden bilmiyorum

Livaković

80+ Silver
adam sıfırım dememiş tytde sıfırım demiş anlamıyonmu sen?
Terbiyeni takın saygısız herif
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapılmayacak bişey değil zaten sadece o ders çalışma programını nasıl yapıcam bilmiyorum hangi dersten nasıl başlıcam nasıl devam edicem çalışan biri değilim normalde o yüzden bilmiyorum
Son kez yorum yapacağım isteyen linçlesin isteyen gülsün kusura bakmayın ama başarmanız ronaldonun barcelonaya gitmesiyle denk

fruko.gzz

80+ Silver

Son kez yorum yapacağım isteyen linçlesin isteyen gülsün kusura bakmayın
Terbiyemi mi takınayım ne dedim ki?

Son kez yorum yapacağım isteyen linçlesin isteyen gülsün kusura bakmayın
jkgdhsfjghdfsjghsdfgg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç