Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,352
- İsim
- Ahmet Sevinç
arkadaşlar selam yazın tyt çalışmayı düşünüyorum aklımda biyoloji için dr. biyoloji 29 videoluk serisi var kendi kitabını alıp o seriyi izlemeyi düşünüyorum . Kimyada ise görkem şahin beğeniyorum 6 saatlik genel tekrarı var ama az bilgi olacağıını düşünüyorum fakat uzun tyt notlarıda 89 video benim dershanem falanda var o yetişmez yani demek istediğim 6 saatlik videoyu önerir misiniz yoksa başka kanal tavsiyeniz var mı?
fizikte ise hiçbir fikrim yok şu an vip fizik güzel gibi onunda 30 videoluk serisi var onu izler yaparım diyorum
bunun dışında hepsine birer tanede soru bankası almak istiyorum biyo için biyotik veya palme gibi , kimyada orbital , fizikte ise bi fikrim yok yani bana hem fizik soru bankası hem 6 saatlik kimya videosu olur mu hemde planım nasıl değerlendirirseniz mutlu olurum
ayt ise dershane soru bankası aldırttı oradan soruları çözeceğim bu arada vip fizik ayt si iyi midir?
@Rulep
fizikte ise hiçbir fikrim yok şu an vip fizik güzel gibi onunda 30 videoluk serisi var onu izler yaparım diyorum
bunun dışında hepsine birer tanede soru bankası almak istiyorum biyo için biyotik veya palme gibi , kimyada orbital , fizikte ise bi fikrim yok yani bana hem fizik soru bankası hem 6 saatlik kimya videosu olur mu hemde planım nasıl değerlendirirseniz mutlu olurum
ayt ise dershane soru bankası aldırttı oradan soruları çözeceğim bu arada vip fizik ayt si iyi midir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Rulep
Son düzenleme: