Yazlık için internet

Evdekini kapatıp diğer konumdakini aktif ediyorlar. İki yerde de aktif olsa keşke :D
Anladığım kadarıyla örnek olarak benim evde gigafiberim var 140tl yazlığa geldim gezgin internet aldım onlinedan evdekini kapadım burdakini açtım bu ay faturam 70tl ve tekrar öbür hattı açtığımda 140tlmi oluyor

Anladığım kadarıyla örnek olarak benim evde gigafiberim var 140tl yazlığa geldim gezgin internet aldım onlinedan evdekini kapadım burdakini açtım bu ay faturam 70tl ve tekrar öbür hattı açtığımda 140tlmi oluyor
Hayır dostum, şuan diyelim gezgin interneti aktif ettin. Faturana ek 70 tl ekleniyor. 4 ay boyunca faturan 210 tl olacak.

Şoknet kapanmış sanırım. Kaldırmışlar şok sitesinden. Varsa onu al yoksa Netspeed bağlat 3-4 ay sonra iptal ettir.
Ya iptal ettirmek çok mantıklı gelmiyor bana birdahaki sene geldiğimde tekrar bağlatmakla falan mı uğraşıcam hersene türknet biraz daha mantıklı kışında bir kaç işim oluyor geliyorum 2 3 günlüğüne interneti aktif edebilirim burdakini mantıklı biraz
Post automatically merged:

Hayır dostum, şuan diyelim gezgin interneti aktif ettin. Faturana ek 70 TL ekleniyor. 4 ay boyunca faturan 210 TL olacak.
Tamamda sonuçta ben evdeki 140 tlliği kullanamıcam niye onun parasını ödeyeyimki o hızıda almıycam

Ya benim aklıma esen şu türk telekoma bakmak öyle 60. 70 tl ye bi paket bulmak giderken dondurmak

Tatile gittiğiniz zaman da evdekinin faturasını kullanmasanız da ödemeyecek misiniz zaten?
Tamamda sonuçta o zaman kullanılır halde olacaktı şimdi öyle değil mesela abim işinden dolayı gelemiyor internetide kullanıyor ama o hat kapanınca ben onu hem kullanamayacağım hemde parasını ödüycem

Ya benim aklıma esen şu türk telekoma bakmak öyle 60. 70 TL ye bi paket bulmak giderken dondurmak

Tamamda sonuçta o zaman kullanılır halde olacaktı şimdi öyle değil mesela abim işinden dolayı gelemiyor internetide kullanıyor ama o hat kapanınca ben onu hem kullanamayacağım hemde parasını ödüycem
Evde birisi kalacak ve interneti kullanacaksa hiç gezgin interneti düşünmeyin o zaman. Şoknet daha mantıklı olacaktır, türk telekoma felan bakmayın taahhütü kitlerler

Geri