Yd 17 Pro mu Yd 16 Pro mu

phxey41

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
260
16 pro 41 kusur 17 pro 53 kusure denk geliyo sizce hangisi yeni diye kafalama 17 proya atlamak istemedim

17 pro pek beğenilmedi ama bence 17 pro daha iyi bir seçenek olucak gibime geliyor a19 pro bionic chip i ile ama 16 proda güzeldir bide neden bu kadar ucuz sorabilir miyim

16 pro 41 kusur 17 pro 53 kusure denk geliyo sizce hangisi yeni diye kafalama 17 proya atlamak istemedim
İkiside fena değil 17 pro Beğenilmedi ama alabilrsiniz şahsi önerimse türkiye honor magic 7 pro veya oneplus 13 alın

Telefonu ne için kullanacaksınız kamera sizin için önemliyse bence aradaki farka değer ayrıyeten nereden alıyorsunuz 17 pro'yu onu sorabilir miyim

İkiside fena değil 17 pro Beğenilmedi ama alabilrsiniz şahsi önerimse türkiye honor magic 7 pro veya oneplus 13 alın
İphone alicam ya iphone denemek istiyorum ilk defa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonu ne için kullanacaksınız kamera sizin için önemliyse bence aradaki farka değer ayrıyeten nereden alıyorsunuz 17 pro'yu onu sorabilir miyim
İsten yd cikacaklar var suan tam hatirlamiyorum

Ya bu yurt dışı cihazları benim de aklıma giriyor yurt içi iphone 14 kullanıyorum satıp üstüne koysam biraz pro max bir seriye geçsem mantıklı olur mu?

İphone alicam ya iphone denemek istiyorum ilk defa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İsten yd cikacaklar var suan tam hatirlamiyorum
Siz bilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,917
Üyeler
187,119
Son üye