Çift sim kartım yok ama mesela aldığım arkadaşta sim takıyordu bende sim 2 yerine taksam yeniden mi başlıyor 120 gün ?SIM kartı yuvasını kayıt etmeden 120 gün kullanabilirsiniz. Çift SIM kartınız varsa biri bitince diğerine takarsanız, 240 gün hakkınız olur.
Çift SIM kartı derken yuvayı kast ettim zaten. Her bir yuvanın 120 gün hakkı var. Şu an takılı olan bitine kadar kullanın, bitince SIM 2 yerine takarsanız. Onu da 120 gün kullanabilirsiniz.Çift sim kartım yok ama mesela aldığım arkadaşta sim takıyordu bende sim 2 yerine taksam yeniden mi başlıyor 120 gün ?
Başlangıçta SMS geliyor demişti fakat bana hiçbir sms gelmedi kaç gün kaldığını hatırlatan. Bu arada ben az önce SIM 2 taktım başlamış mı oldu oto olarak.Çift SIM kartı derken yuvayı kast ettim zaten. Her bir yuvanın 120 gün hakkı var. Şu an takılı olan bitine kadar kullanın, bitince SIM 2 yerine takarsanız. Onu da 120 gün kullanabilirsiniz.
hocam keşke yazılımla imei atılabilen cihaz alsaydınız. şimdi kayıt 20k olmuş kimse kayıt ettirmezBlack shark 5 pro
her bir imeinin yılda 120 gün kullanım süresi var 2 imei ile 240 gün kullanabilirsinizArkadaşlar 2. el YD cihaz aldım cihaz güvenilir kendi IMEI'si sorun yok fakat kaç gün daha kullanabilirim kayıt yaptırmadan onu nereden öğrenebilirim kaç gün kaldığını ?
Tamam onu anladım kanka da şimdi ben SIM1den SIM2 taktım ikisininde kullanım günü başlamış mı oldu yoksa diğerinden çıkarınca birisi durdu mu ?her bir imeinin yılda 120 gün kullanım süresi var 2 imei ile 240 gün kullanabilirsiniz
a yapmışşsın taktığın an başlıyorTamam onu anladım kanka da şimdi ben SIM1den SIM2 taktım ikisininde kullanım günü başlamış mı oldu yoksa diğerinden çıkarınca birisi durdu mu ?