Sakin ama sakın x alma aşırı ısınma sorunu var şarjı Max 1-1.5 saat gider iPhone 7den bile çok kasiyor her parçasında kronik sorun varMerhabalar arkadaşlar elimde suan iPhone 7 var bu telefonu satmadan 11 alıp iCloud bağlantısı ile arama felan alabilmek istiyorum yada tr x
Bu ip11 YD ile alakalı bilgi verir misiniz
Sandığın kadar kötü değil ancak bu devirde alınacaksa en azından Xs ve üstü alınmalı düz X alınmaz.Sakin ama sakın x alma aşırı ısınma sorunu var şarjı Max 1-1.5 saat gider iPhone 7den bile çok kasiyor her parçasında kronik sorun var
Sandığın kadar kötü değil ancak bu devirde alınacaksa en azından Xs ve üstü alınmalı düz X alınmaz
Feleğin çemberinden geçirdilerse dediğin olur ancak Eniştem 7 sene ben 3 ay arkadaşımda 2 senedir kullanıyor bu dediklerin kadar bi sıkıntı yaşamadık hatta üçümüzde kronik olan ekran sorununu yaşamadık telefonlar dediğin kadar ısınmıyordu.Mesaj otomatik birleştirildi:
Çevremdeki 2-3 kişide var hepsinde aynı sorun anlattiklarimda abartı yok
Kendi öz kardesimde var 1 saat telefonla takılınca telefon elde tutulmayacak kadar ısınıyor isinincada zaten iPhone 7den bile çok kasiyorFeleğin çemberinden geçirdilerse dediğin olur ancak Eniştem 7 sene ben 3 ay arkadaşımda 2 senedir kullanıyor bu dediklerin kadar bi sıkıntı yaşamadık hatta üçümüzde kronik olan ekran sorununu yaşamadık telefonlar dediğin kadar ısınmıyordu.
Ben şuanda 13 kullanıyorum kaymak gibi.
İkinci el aldıysa eğer önceki sahibi güzel bi elden geçirmiş demekkiKendi öz kardesimde var 1 saat telefonla takılınca telefon elde tutulmayacak kadar ısınıyor isinincada zaten iPhone 7den bile çok kasiyor