Yurtdışı iPhone yanına TR iPhone alma olayı hala çalışıyor mu?

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,865
Merhaba, YD 16 Pro veya 17 alacağım 30k'ya TR fiyatının yarısına geliyor. Bu YD telefonları 8 ay kullandıktan sonra kalan 4 ay için yanına bir iPhone 7 falan alıp internet paylaşımı yaparak iCloud üzerinden arama,mesaj vb yapabiliyormuşuz sanırım. Bu yöntem hala geçerli mi?

İos 16 üstü sürüm desteklemesi lazım telefonun. Bende 13 pro var bide yorgun demokrat 6s var, 6s ios16 desteklemediği için kullanamıyorum şuanda öyle 4 ay avare gibi dolaşcam

İos 16 üstü sürüm desteklemesi lazım telefonun. Bende 13 pro var bide yorgun demokrat 6s var, 6s ios16 desteklemediği için kullanamıyorum şuanda öyle 4 ay avare gibi dolaşcam
O zaman iPhone 8 almak yetiyor değil mi hocam?

Merhaba, YD 16 Pro veya 17 alacağım 30k'ya TR fiyatının yarısına geliyor. Bu YD telefonları 8 ay kullandıktan sonra kalan 4 ay için yanına bir iPhone 7 falan alıp internet paylaşımı yaparak iCloud üzerinden arama,mesaj vb yapabiliyormuşuz sanırım. Bu yöntem hala geçerli mi?
Geçerli.

hocam iphone 6s vardı bende yalnızca wi-fi bağlıyken arama düşüyordu asıl telefona

apple ın yazılımsal bir nimeti kanka. hafif güncel bir iphone alırsan hallolur.
Bu İos 16 olayını Chatgptye sordum öyle birşeye gerek yok 12 ve üzeri olsa yeter dedi hangisi doğrudur?

iPhone 6s ve üstü bir cihaz lazım diye biliyorum zamanında alacaktım çok araştırmıştım.
Bende öyle biliyorum hocam chatgpt'de öyle dedi ama üstteki arkadaş İos 16 diyince kafam karıştı

O zaman iPhone 8 almak yetiyor değil mi hocam?
Sen yine de bunu yapacaksan SE falan al yarın bir gün iOS 15-16 desteği de biter.

O iş çalışır sorun yok ama iki cihazı birlikte taşıman ve cihazın şarjının da bitmemesi lazım o mesele bazıları için biraz işlenceye dönebilir.

Sen yine de bunu yapacaksan SE falan al yarın bir gün iOS 15-16 desteği de biter.

O iş çalışır sorun yok ama iki cihazı birlikte taşıman ve cihazın şarjının da bitmemesi lazım o mesele bazıları için biraz işlenceye dönebilir.
Aldığım cihazın bataryasını değiştiririm o sorun değil. SE 2. Nesil 8k iPhone 8 4-5k arası hocam biri iOS 17 diğeri 16.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,001
Üyeler
184,713
Son üye
not zenin
Geri