IOS YD iphone 11 pro vs Yurtiçi iphone 11

The GodFather

80+ Silver
Reaksiyon skoru
988
YD iphone 11 pro (0) 9500TL
Yurtiçi iphone 11 (2.el) 2 ay garantili 11000TL

siz olsanız hangisini alırsınız

Kayıt yapacaksan 11 pro.

Telefonu 4 ay tablet gibi kullanırım dersen tabii ki de yd.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kayıt önermem kayıt için yurtdışına gidip gelmiş olman lazım ve 3 sene satamıyorsun.

Kayıt önermem kayıt için yurtdışına gidip gelmiş olman lazım ve 3 sene satamıyorsun.
kaydı durma göre yaptırırım ama kayıt için acelem yok telefonu 4 ay tablet niyetine kullanırım veya 1000 tl ye filan eli ayağı düzgün güzel bi dokunmatik alırım

2700e kayıt yapsan bile 11 pro
banada öyle geliyor valla zaten iphone 11 bulduklarımın 1 2 3 ay garantisi kalmış aradaki farkı veresim gelmiyor birde 11 pro sıfır olması beni cezbediyo

Yurt dışı al üstüne de e sim yapılabiliyordu diye biliyorum olmasa bile yanında tuşlu telefon kullanırsın whatsapp için hatta gerek yok zaten.

kaydı durma göre yaptırırım ama kayıt için acelem yok telefonu 4 ay tablet niyetine kullanırım veya 1000 TL ye filan eli ayağı düzgün güzel bi dokunmatik alırım

banada öyle geliyor valla zaten iphone 11 bulduklarımın 1 2 3 ay garantisi kalmış aradaki farkı veresim gelmiyor birde 11 pro sıfır olması beni cezbediyo
Ben yakın zamanda iphone 11 satılığa çıkardım 1 yıl garantisi vardı insanlar 12.5k ya almaya razıydı açıkcası benim 11 pro (yd) alma fırsatım olsa düz 11 almayı düşünmem bile

Ben yakın zamanda iphone 11 satılığa çıkardım 1 yıl garantisi vardı insanlar 12.5k ya almaya razıydı açıkcası benim 11 pro (yd) alma fırsatım olsa düz 11 almayı düşünmem bile
bende öyle düşünüyorum hem daha ucuz

knk daha bugun banada beleş 11pro geldi yd zamanı gelince kayıt odicem ama ekranı kamerası vs 11 e göre fark ediyor değer kısacası
11 ile kamera farkı yok 11 Pro'nun.

4 ay olayı nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,957
Üyeler
184,360
Son üye
fadoxis
Geri