Yardım YD telefon alınır mı? 2025

Yiarz08

80+
Reaksiyon skoru
85
Bütçe
20.000
iphone 8 kullanıyorum şarj performas artık biraz yetersiz yd iphone 13-13 pro alınır mı sizce kayıt ettirmeden ne kadar süre kullanabilirim

iphone 8 kullanıyorum şarj performas artık biraz yetersiz yd iphone 13-13 pro alınır mı sizce kayıt ettirmeden ne kadar süre kullanabilirim
8 ay kullanırsın. Ocak ayında bu hakkın yenilenir. Şimdi alırsan eğer bu sene hat takılmamış ise ocağa kadar gider. Ocaktan da 2026 eylüle kadar açık kalır.

iPhone'lardaki kayıt sistemi de diğerleri gibi değil. Diğerlerinde server kaydı veya direnç kaydı geçerli ancak iPhone'ları kayıt etme şeklinin sadece resmi yollar olması gerek.

iPhone'lardaki kayıt sistemi de diğerleri gibi değil. Diğerlerinde server kaydı veya direnç kaydı geçerli ancak iPhone'ları kayıt etme şeklinin sadece resmi yollar olması gerek.
ne önerirsiniz iphone olmak zorunda değil sadece eski bi iphone olunca kullanım hakkı dolunca icloud hesapları aynı olunca aramalar iki telefonada düşüyomuş diye duydum ondan

Kral illa iphone mu? ben de senin yolundayım, ikinci el telefon alcağım, bunun yerine xiaomi mi 11 alacağım 2.el, muazzam bir telefon, ekran kalitesi çok üstün, kısaca düşünme derim

ne önerirsiniz iphone olmak zorunda değil
Detaylı bilgim yok ancak alınabilecek en güncel Galaxy S serisi, Mi serisi veya Mi XT/Mi XT Pro serisi cihaz alınabilir.
ski bi iphone olunca kullanım hakkı dolunca icloud hesapları aynı olunca aramalar iki telefonada düşüyomuş diye duydum ondan
Birbirine aktarma durumu var ancak bunun için de 2 cihaz taşımak gerekebilir. Böyle olunca da işlevsel olmayabilir. 2 cihaza aktarma şeklinde yapanlar da vardır.

Kral illa iphone mu? ben de senin yolundayım, ikinci el telefon alcağım, bunun yerine xiaomi mi 11 alacağım 2.el, muazzam bir telefon, ekran kalitesi çok üstün, kısaca düşünme derim
iphone olmak zorunda değil android olur fark etmez 2 işletim sisteminide kullandım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

badem sitesinden baktım sıfır yd telefonlar var kendi şehrimde olan bi telefoncudan almayı düşünüyorum

Son düzenleme:
iphone olmak zorunda değil android olur fark etmez 2 işletim sisteminide kullandım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

badem sitesinden baktım sıfır yd telefonlar var kendi şehrimde olan bi telefoncudan almayı düşünüyorum
Dostum hiç düşünme Xiaomi mi 11 al, izmirde Tr Mi11 11-12 bin

1 fiziksel bir e sim olarak yılda 8 ay kullanabilirsin

Geri