YD Telefon alma hakkında

Anladım hocam eyvallah ugrastirdim sizi birazda kusura bakmayin
Yok hocam estağfurullah ne ugrastirması görevimizi yaptık sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2023 Aralık ayından itibaren yurt dışı 15 Pro Max kullanıyorum. 2024 mayıs ayına kadar sim 1 kullandım. askerdeydim. daha sonra haziranda eSIM aktif ettim. ekimde 2 IMEI'de kapandı. yurt dışında yaşayıp son 6 ay içinde türkiyede bulunan bir tanıdık kıbrıslı arkadaş üzerinden. Edevlet üzerinden 2 ay uzatma yaptım. aralık 18de onunda süresi bitti. 15 gün yedek telefonla dolaştım. yeni yıl girdiği için sim1 tekrar aktif oldu. bu senede aynı şekilde kullanmaya devam edeceğim.
Hocam kacaklarda esim kullanilabiliyor mu?

Yok hocam estağfurullah ne ugrastirması görevimizi yaptık sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kacaklarda esim kullanilabiliyor mu?
Evet. Satılan iphone modelinin kodu önemli. benim kullandığım modelde 1 fiziki 1 eSIM mevcuttu.

Evet. Satılan iphone modelinin kodu önemli. benim kullandığım modelde 1 fiziki 1 eSIM mevcuttu.
E hocam peki siz neden direkt esim üzerinden normal şekilde kullanmıyorsunuz ki uzatıp ya da başka telefonla uğraşıyorsunuz esimli bir tarifeye geçin

E hocam peki siz neden direkt esim üzerinden normal şekilde kullanmıyorsunuz ki uzatıp ya da başka telefonla uğraşıyorsunuz esimli bir tarifeye geçin
Süreci anlattım zaten. Fiziki sim süresi dolunca. eSIMe geçiş yaptım. onunda 4 ay süresi var. BTK ikisinide IMEI olarak görüyor. 4 ay bittiğinde mutlaka kapanır. çift fizikide olsa. iki eSIM de olsa 4+4 yani.

Hocam iphone a hic mi bir sey yapilamaz
Maalesef, 8 ay kullanıp ya tamamen başka cihaza geçmeniz yada ikinci bir iphone dan icloud eleştirip görüşmeleri yeni cihazdan yapabilirsiniz. Ama sonuçta her türlü çift cihaz gerekiyor

Süreci anlattım zaten. Fiziki sim süresi dolunca. eSIMe geçiş yaptım. onunda 4 ay süresi var. BTK ikisinide IMEI olarak görüyor. 4 ay bittiğinde mutlaka kapanır. çift fizikide olsa. iki eSIM de olsa 4+4 yani.
Haa hocam ben onun süresi yok sandım bir an peki o zaman 2 fiziksel sim ve birde e sim telefon olursa (var mı bilmiyorum) 4+4+4 şeklinde tüm sene kullanabiliyor muyum?

Haa hocam ben onun süresi yok sandım bir an peki o zaman 2 fiziksel sim ve birde e sim telefon olursa (var mı bilmiyorum) 4+4+4 şeklinde tüm sene kullanabiliyor muyum?
Toplam 2 imei oluyor
1+1 yada 2

Önünüzdeki seçenekler belli
4 ay başka cihaz kullanmak
4 ay iki telefon gezmek
Yada 2 tane yd iphone almak
Mesela yeni model iphone alıp sonra bir tane ucuza yd 13 alıp idare edebilirsin

Hocamlar hayırlı akşamlar herkese, bir tanıdığım var yd 13 pm kullanıyor ve 6-7 ayda bi açtırma parasi mi ne veriyormuş çok o işlerden anlamamda şimdi atıyorum ben yd bir telefon aldim 15 pro olsun bu her yd telefonda gecerli bir şey mi yoksa belli kriterleri varmi herhangi kafama yatan bir 15 proyu actirabilir miyim
bende yd iphone alacam yapacigim sistem 4+4 8 ay fiziki simle kullanacam kalan 4 ay eski bi ip 6 7 8 olur yurt ici olacak icloud baglican sim karti eskiye takarak ister onun internetini bagla whatsapptan ara ister oraya gelen arama ana telefona gelsin

dediğiniz anlaşılmıyor. demek istediğin kayıt ettirmek ise 8 ay kullanabilirsiniz geriye kalan 4 ayı da başka cihaz ile geçirmeniz gerek

Geri