Neler Yeni

YD XİAOMİ sizce hangisi?

Dachlier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Eren
Bütçe
25000
Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır yd telefon bakıyorum imei kaydı yaptımadan kullanmayı düşünüyorum (yasal olanından) direnç kayıt yapılıyormuş sanırım onu düşünüyorum.Elim de eski telefonum var imeisini ona aktarmayı istiyorum lakin hangi modeli almalıyım bir türlü karar veremedim ilk başta mi 14 çok hoşuma gitti lakin telefoncu abiler onun kaydının sıkıntı olduğunu çift katmanlı olduğuun ve garanti veremediklerini belirttiler.Bana da ya aynı kompaktlıkta mi 13 ya da mi 14 t pro önerdiler 2 telefonu inceleme şansım oldu lakin karar veremedim farklı modeller de olabilir birde bu kaydı yaptırdığımızda telefon güncelleme almaya devam ediyor mu? önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Mert Güler
çift katman falan hikaye işinin ehli her telefoncu sorunsuz yapıyor , güncelleme alabilir normal cihaz gibi kullanabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hazır direnç kayıtlı modeller satılıyor sarı sitede falan , güvenilir yer arıyorsan teknomehmet var orada satılıyor oradan da alabilirsin

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,721
İsim
Oğuz
OnePlus 13 bak derim

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Abdullah
Yd cihazı alacaksan 14 ultra ya da 24 ultra alman lazım. Bütçe artırman gerek. Mi14r pro işlemci olarak bunlara göre zayıf.

Dachlier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yd cihazı alacaksan 14 ultra ya da 24 ultra alman lazım. Bütçe artırman gerek. Mi14r pro işlemci olarak bunlara göre zayıf.
aslında mi 15 (düz) pro yu bekliyorum çıkmasını 8 gen elite bulunucak ama dediğim gibi telefoncuların söylediği 14 den sonrasına kayıt zor yapılıyo demesi üzerine şüphe duydum

çift katman falan hikaye işinin ehli her telefoncu sorunsuz yapıyor , güncelleme alabilir normal cihaz gibi kullanabilirsin

Hazır direnç kayıtlı modeller satılıyor sarı sitede falan , güvenilir yer arıyorsan teknomehmet var orada satılıyor oradan da alabilirsin
dediğiniz yer çok az model satıyor hocam acaba farklısına mı baktım?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
14 prolar hoşuma gidiyor benim. bak derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir
Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır yd telefon bakıyorum imei kaydı yaptımadan kullanmayı düşünüyorum (yasal olanından) direnç kayıt yapılıyormuş sanırım onu düşünüyorum.Elim de eski telefonum var imeisini ona aktarmayı istiyorum lakin hangi modeli almalıyım bir türlü karar veremedim ilk başta mi 14 çok hoşuma gitti lakin telefoncu abiler onun kaydının sıkıntı olduğunu çift katmanlı olduğuun ve garanti veremediklerini belirttiler.Bana da ya aynı kompaktlıkta mi 13 ya da mi 14 t pro önerdiler 2 telefonu inceleme şansım oldu lakin karar veremedim farklı modeller de olabilir birde bu kaydı yaptırdığımızda telefon güncelleme almaya devam ediyor mu? önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.
Kardeşim tekno muaz diye bi site var bak derim

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
imei kaydı yaptımadan kullanmayı düşünüyorum (yasal olanından) direnç kayıt yapılıyormuş sanırım onu düşünüyorum.
Parasını verip pasaporta kaydettirmediğim her yöntem yasa dışı. Sadece bunu söylemek istedim. Pasaport kaydı alacağın telefondan daha pahalı olduğu için yaptırman çok saçma. O yüzden böyle yöntemlere başvurman normal ve yapma da demiyorum. Sadece dediğiö gibi bilgi vermek istedim.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Abdullah
aslında mi 15 (düz) pro yu bekliyorum çıkmasını 8 gen elite bulunucak ama dediğim gibi telefoncuların söylediği 14 den sonrasına kayıt zor yapılıyo demesi üzerine şüphe duydum

dediğiniz yer çok az model satıyor hocam acaba farklısına mı baktım?
Mi 15 veya serilerine kayıt geleceği belli değil. Birde cihazın içini açıp direnç atıyorlar. Bilmiyorum yani o yüzden. S23 ultrada te server kaydı vardı s24te yok galiba o. Riski ama tek seçenek mi14 ultra gibi gözüküyor

Dachlier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Eren
Mi 15 veya serilerine kayıt geleceği belli değil. Birde cihazın içini açıp direnç atıyorlar. Bilmiyorum yani o yüzden. S23 ultrada te server kaydı vardı s24te yok galiba o. Riski ama tek seçenek mi14 ultra gibi gözüküyor
mi 14 ultranın görünüşü hiç bana hitap etmiyor hocam ya

stanczyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ilkay
Btk tarafından izin verilen 4 ayın 2 aya düşeceğine dair duyumlar aldım. Ki Mehmet Şimşek varken olur gibi geliyor bana. Btk tarafı için de zor bir şey değil.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Abdullah
mi 14 ultranın görünüşü hiç bana hitap etmiyor hocam ya
Hocam o zaman düz mi 14 alırsın 55 k falan ya da ıphone 16. Biraz daha çıkıp s24 ultra falan alabilirsin 65 e. Bu fiyatlara çıkmak istemiyorsan segment düşürmen gerekiyor tr kayıtlı cihazlar için. Ya da ban uymaz ama mantıklı diyip kaçak mi 14 ultra alıp devam. Çok bir seçenek yok malesef coğrafya kaderdir

Yas1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yasin Akdemir
12 T Pro İçinde Aynısını Diyorlardı Belirli Bir Süre Beklettiler Daha Sonra Yaptılar Yazılımda Sıkıntı Olmuştu Kullanımım Sonrasında Bunu Onlara İlettim Ve Tekrar Yazılım Attılar İyi Ve Güvenilir Bir Yer İse Bir Sıkıntı Yaşamazsın.
Ama Eğer YD Alacaksan OnePlus Bakmanı Öneririm Çok Kaliteli Yapıyorlar Ve Tasarım Olarakta Daha Hoş Duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,575
Üyeler
165,553
Son üye
tugraxd
Top Bottom