Neler Yeni

Yardım yedek olarak takılan m2 ssd formattan sonra gözükmemezlik yapar mı?

theparody

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ferhat
Zaten kullandığım ssd'm vardı(C: ). yedekleme işlemi için m2 ssd(D: ) aldım. m2 ssdyi ilk aldığımda windowsta gözükmedi biçimlendirip yeni birim oluşturdum. Yedeklerimi içine attım(D: ). şimdi zaten var olan ssd(C: )me format atıcam ama format işlemi sonucunda m2 ssd(D: )yi biçimlendirip yeni birim oluşturmam gerekecek mi ? yedeklerim silinir mi?

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Zaten kullandığım ssd'm vardı(C:). yedekleme işlemi için m2 ssd(D:) aldım. m2 ssdyi ilk aldığımda windowsta gözükmedi biçimlendirip yeni birim oluşturdum. Yedeklerimi içine attım(D:). şimdi zaten var olan ssd(C:)me format atıcam ama format işlemi sonucunda m2 ssd(D:)yi biçimlendirip yeni birim oluşturmam gerekecek mi ? yedeklerim silinir mi?
D yi silmediğin sürece böyle bir sorun yaşamazsın.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Zaten kullandığım ssd'm vardı(C:). yedekleme işlemi için m2 ssd(D:) aldım. m2 ssdyi ilk aldığımda windowsta gözükmedi biçimlendirip yeni birim oluşturdum. Yedeklerimi içine attım(D:). şimdi zaten var olan ssd(C:)me format atıcam ama format işlemi sonucunda m2 ssd(D:)yi biçimlendirip yeni birim oluşturmam gerekecek mi ? yedeklerim silinir mi?
Kanka bu nasıl bir yazı valla 2 kere okudum bir şey anlamadım

theparody

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ferhat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
anlaşılsın diye c: d: diye ayırdım ama gülücük yapmış site düzelttim şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cyi silip temiz kurulum yapıcam ama format sonrası bilgisayarıma girince D gözükür dimi?
Evet görünür. D ye dokunmadığın sürece görünür.

Top Bottom