Neler Yeni

YEMEK KARTI KIRDIRMA

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Mert Kaya
4600TL Yemek kartım olacak bunu kırdırabilir miyim?

eneskaya6

80+ Silver
esnafdan cevirmek istersen %20 kdvsi var ve hayrına yapan cıkmayacağı için komısyonda isterler. Gıda adı altında ürün satısı yapan yerlerde kullanmayı dene %1 kdv ile gecersin 500tl komısyon verirsin onlara. ya da esnaf %1 kdv fatura kesebilir mi diye sor. ben kesebiliyorum ama yemek kartı anlaşmam yok

çoğu yemek şirketi kullanılan yerden komisyon kesiyor %6 %10 civarı sodexo kesiyor biliyorum yüzdelikte işyerinin parayı ne zaman istediğine bağlı olaraktan bunun dışında restoran vs esnaflar komisyon koyup alır %10 sodexo sebebiyle kesse 4140 kalır %10 da kendine alsa 3726 civarı öder

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Mert Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çoğu yemek şirketi kullanılan yerden komisyon kesiyor %6 %10 civarı sodexo kesiyor biliyorum yüzdelikte işyerinin parayı ne zaman istediğine bağlı olaraktan bunun dışında restoran vs esnaflar komisyon koyup alır %10 sodexo sebebiyle kesse 4140 kalır %10 da kendine alsa 3726 civarı öder
istanbulda çoğu esnaf %20 30 arasında komisyon alıp nakite çeviriyor
esnaf bulmak aslında sıkıntı ya

zorlu123123

80+ Bronze
esnaf bulmak aslında sıkıntı ya
yaptıgını birçok kişi yapıyor esnafın işlerine göre işinede geliyor ticket olayı iş verenlerede esnafada yarıyor teşvik indirim gibi detaylı olaylar var tam blimiyorum ama annem vergi ve tübitak hakemliği yapıyor kulak aşinalığı kimi esnafın işine gelebilir kimisinin gelmez yapıcagın ayıp bişi değil yani girip sorabilirsin sodexo yazan yerlere zincir yerlere sormazsan daha iyi

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Tuğra

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bende de Multinet var, düşündüm de sonrasında komisyon olayı olunca vazgeçtim. 2K yatırıyorlar zaten market yardımı babında. Hiç gerek yok.

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Mert Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de Multinet var, düşündüm de sonrasında komisyon olayı olunca vazgeçtim. 2K yatırıyorlar zaten market yardımı babında. Hiç gerek yok.
2k bayağı azmış hocam ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaptıgını birçok kişi yapıyor esnafın işlerine göre işinede geliyor ticket olayı iş verenlerede esnafada yarıyor teşvik indirim gibi detaylı olaylar var tam blimiyorum ama annem vergi ve tübitak hakemliği yapıyor kulak aşinalığı kimi esnafın işine gelebilir kimisinin gelmez yapıcagın ayıp bişi değil yani girip sorabilirsin sodexo yazan yerlere zincir yerlere sormazsan daha iyi
birkaç tane küçük market buldum kartın geçtiği onlara gidip sorucam yarın

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
2k bayağı azmış hocam ya
Gıdada çalıştığım için yemek müesseseden hocam. Fazlasına ihtiyaç yok. Kahvemi alıyorum içiyorum. Bazen dükkanda çıkan yemekler iyi olmuyor yiyebileceğim şey olmuyor gidip dışardan yiyorum. Bu özelliği güzel.

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Mert Kaya
Gıdada çalıştığım için yemek müesseseden hocam. Fazlasına ihtiyaç yok. Kahvemi alıyorum içiyorum. Bazen dükkanda çıkan yemekler iyi olmuyor yiyebileceğim şey olmuyor gidip dışardan yiyorum. Bu özelliği güzel.
aslında benim kartın amacı da yemek yemem için de ekonomi bizi buraya itiyor :D

Top Bottom