Aynı bende de.bu kampanya başladığından beri gönderimi kapattılar, tredyol/getir'de açık yemeksepetinde kapalı gözüküyor hep benim bölgemde.
1+1 her bölgede var ama restoran değişebiliyordur belki dediğiniz gibi. Belki bilmeyen vardır diye paylaştım.Bu bölgeye özel
Kırıcı olmus. Ben de bayadır bekliyordum bölgemdeki restoranlara gelmesini ilk defa geldi.Aynı bende de.
Gelir umarım bir gün bölgeme.Kırıcı olmus. Ben de bayadır bekliyordum bölgemdeki restoranlara gelmesini ilk defa geldi.
Bölge derken öncü döner burada yok mesela o yüzden. Neyse ki bana da getirden indirim geldi 100'e 501+1 her bölgede var ama restoran değişebiliyordur belki dediğiniz gibi. Belki bilmeyen vardır diye paylaştım.
Anladım. Popeyes-kfc-mcdonalds-bk her bölgede olmayabiliyor ama öncü çok daha fazla yerde var, o yüzden bugün paylaştım. Sizinki talihsiz olmuş :'(Bölge derken öncü döner burada yok mesela o yüzden. Neyse ki bana da getirden indirim geldi 100'e 50
120g tavuk zurnada az kalıyor olabilir ekmek uzun olduğu için.Dün siparişini vermiştim içi patates doluydu.
Bölgeyle alakalı olabilir, benim siparişimde öyle bir sorun görmedim. Naysın bittiğini bilmiyordum, kaldırayım.kampanyadan önce yerdim sürekli öncüden kampanyayla birlikte söyleyeyim dedim malzemenin yarısı yok olanda patates
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca nays yemek sepeti kampanyası bitti
10-15cm yeter, doyarsin abarti olmus o..90 sanırım. 2lavaş uzunluğunda.