Neler Yeni

Yemek Sepeti Veri Çalınma Olayı

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Yok demek istediğim kartlarımı internete kapatırsam internet alışverişlerinde nasıl kullanacağım? Çünkü çok sık bir şekilde internetten bir şeyler alıyorum. Kartı kapatıp sanal kart kullanmaya devam edebilir miyim?
Limiti yüksek olan ana kredi kartınızı internet alışverişine kapatın, sanalı kullanmaya devam edebilirsiniz

1337

80+ Bronze
IMG_20211116_105922.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
01
Yemeksepeti’ne kredi kartı girmiş olanlar hemen kartlarını internet alışverişine kapatsınlar. Daha sonra da kayıp çalıntı başvurusunda bulunsunlar.

Her büyük sızıntıdan sonra büyük dolandırıcılık olur, hesaplar boşaltılır. Aynısı daha önce yine Yemeksepeti ve Trendyol’da yaşandı.

Bu Yemeksepeti denen koca şirket de bilgilere sahip çıkamıyorsa ne diyelim yani. Bu 2 oldu.
1637058084539.png

Daha önce kredi kartı ile alışveriş yaptım ama kayıtlı gözükmüyor bir sorun olmaz değil mi?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Diyarhan
Ana kredi kartım zaten fatura ve para aktarımı için kullanıyorum. Vodofone pay hesabım kesin patlamıştır. 50 tane yemeksepeti hesabım var o kart ile kayıtlı.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,795
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Yemeksepeti durmadan REKLAM için para harcayacağına GÜVENLİK için para harcasa bu kadar sorun olmayacak.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Daha yeni çiğ köfte sipariş verdim hay içine böyle işin neyseki sanal karttı

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
Arkadaşlar bu verilerde direkt kredi kartı bilgileri mi var yoksa sadece son 4 rakamı mı var ellerinde bilgi olarak. Ona göre yemek sepetinde kullandığım sanal kartlarımı kapatacağım.
Hocam bence kredi kartınızın bütün rakamların hepsi vardır

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
@Evil Belief hocam böylede yapılsa bir sıkıntı olur mu kaydetmeden kartla sipariş vermekte veri çalınımı oluyor mu yine
Sitesindeki bilgilerde “mastercard sisteminde kaydedilir” yazıyor ama daha önce başıma geldiğinden ben risk almam. Çalıntı bildirimi yapmasanız bile şimdilik internet alışverişlerine kapatın bence.

Ex23cm

80+
Sanırsam 13 yaşındaki veletler koruyor
Ağır cezalar alması gerekiyor

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Yemeksepeti’ne kredi kartı girmiş olanlar hemen kartlarını internet alışverişine kapatsınlar. Daha sonra da kayıp çalıntı başvurusunda bulunsunlar.

Her büyük sızıntıdan sonra büyük dolandırıcılık olur, hesaplar boşaltılır. Aynısı daha önce yine Yemeksepeti ve Trendyol’da yaşandı.

Bu Yemeksepeti denen koca şirket de bilgilere sahip çıkamıyorsa ne diyelim yani. Bu 2 oldu.
Hehe sadece ön ödemeli kart vardı en fazla Para Yatırınca Cekecem :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Nakit kullanıyorum adresim kayıtlı değil stonks :cool: 👌

Top Bottom