Savaş Satış
80+ Bronze
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bilmiyorumki nerdeKullanma kılavuzu baktın mı
bilmiyorumki nerdeKullanma kılavuzu baktın mı
Markası nebilmiyorumki nerde
frankeMarkası ne
kardeşim ocak hakkında hiç bir şey bilmiyorsan biz sana nasıl yardım edelim ayıptır sormasıbilmiyorumki nerde
Üstüne uygun bir tencere koy. Harfin gitmesi gerekiyor.Merhaba,Ben Yemek Yapacaktım Ve Bir Baktım Ocakta F Harfi Yanıp Sönüyor.Ocağı Kapatıp Açmayı Denedim Çalıştırmayı Denedim Olmadı.Bunun Bir Çözümü Varmı?Alıntıyı görüntüle
hayır knk ocağı çalıştırmasını biliyorum ama bu f harfinin ne anlana geldiğinin bilmiyorumkardeşim ocak hakkında hiç bir şey bilmiyorsan biz sana nasıl yardım edelim ayıptır sorması
sorularımıza cevabın yokki yardım edebilelim troll konu actıysan komik değil ayrıca hawlıda deilsn
koydum olmadıÜstüne uygun bir tencere koy. Harfin gitmesi gerekiyor.
arkadaşlar link atmış o F harfiyle alakalı ve yapman gerekenleri söylemişler troll konu yapmıyorsan mesajlarıda mı okumuyorsun knkmhayır knk ocağı çalıştırmasını biliyorum ama bu f harfinin ne anlana geldiğinin bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
koydum olmadı
F, bölgede herhangi bir pişirme kabı olmadığını veya pişirme kabının uygun olmadığını belirtir.hayır knk ocağı çalıştırmasını biliyorum ama bu f harfinin ne anlana geldiğinin bilmiyorum
koydum olmadı
yaptım olmadı knkarkadaşlar link atmış o F harfiyle alakalı ve yapman gerekenleri söylemişler troll konu yapmıyorsan mesajlarıda mı okumuyorsun knkm
knk normal tencere işte herkesee olanF, bölgede herhangi bir pişirme kabı olmadığını veya pişirme kabının uygun olmadığını belirtir.
İndüksiyonlu ocakta F veya F1 hata kodu görünüyor | Electrolux
İndüksiyonlu ocakta F veya F1 hata kodu görünüyorwww.electrolux.com.tr
F harfini bilmiyorum demişsin anlatmışlar sıkıntının nerede olduğunu söylemişler kullanım kulavuzuna bak video falan izle demişler bunların hepsini yapmışsan ve olmadıysa bizim yapabileceğimiz bişey yok maalesefyaptım olmadı knk
troll değil onu söyleyeyim ama denedim gitmesini beklioyrum tencerede kydun bekliomF harfini bilmiyorum demişsin anlatmışlar sıkıntının nerede olduğunu söylemişler kullanım kulavuzuna bak video falan izle demişler bunların hepsini yapmışsan ve olmadıysa bizim yapabileceğimiz bişey yok maalesef
(cok etkileşim çok mesaj almış konun eğer trollse gerçekten komedi)
İndüksiyonlu ocak de mi bu?yaptım olmadı knk
knk normal tencere işte herkesee olanAlıntıyı görüntüle