Savaş Satış
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 279
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ferro değil franke ve seramik işte cam var üstünde dokunmatikİndüksiyonlu ocak de mi bu?
Ferro-manyetik tencere mi o?
ferro değil franke ve seramik işte cam var üstünde dokunmatikİndüksiyonlu ocak de mi bu?
Ferro-manyetik tencere mi o?
Anneni babana söylesene
evee yoklarAnneni babana söylesene
Anlaşılan hiç bir şey anlamıyorsun.ferro değil franke ve seramik işte cam var üstünde dokunmatik
O tencere oraya büyük sanki, onun yanındakine koyman gerek bence, 2. olarak evet o tencere çok büyük paslanmaz çelik, varsa evde teflon falan dene.yaptım olmadı knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
knk normal tencere işte herkesee olanAlıntıyı görüntüle
evt knk indüksiyonluAnlaşılan hiç bir şey anlamıyorsun.
1- Çok basit bir şey soruyorum. Ocak İndüksiyonlu mu diye?
2- Tencere, Ferro-manyetik mi yoksa paslanmaz çelik falan mı diyorum.
Eğer bu sorularımı cevaplayamazsan git annene babana sor.
evt knk insüksiyonlu ferromanyetik annem babam işteAnlaşılan hiç bir şey anlamıyorsun.
1- Çok basit bir şey soruyorum. Ocak İndüksiyonlu mu diye?
2- Tencere, Ferro-manyetik mi yoksa paslanmaz çelik falan mı diyorum.
Eğer bu sorularımı cevaplayamazsan git annene babana sor.
iştelerAnneni babana söylesene
tamam o zaman pardonda sende yemek yapmayı ver kardeşimevt knk indüksiyonlu
evt knk insüksiyonlu ferromanyetik annem babam işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işteler
neyee knk ben bi çaresini bulrlumtamam o zaman pardonda sende yemek yapmayı ver kardeşim
hiç bir şey bilmiyorsun hala sana anlatmaya çalışıyor insanlar yorma kimseyi bu kadar
Daha 13 yaşındasın ocaktan uzak allah korusun evi yakarsın.neyee knk ben bi çaresini bulrlum
ben kaç kere yemek yaptım yemek yapmasını biliyorum Allah’a şükürde ocak bozuk galibaDaha 13 yaşındasın ocaktan uzak allah korusun evi yakarsın.
yemek yapmana bişey demiyoruz ocağı falan bozucaksın o zaman üstüne kalıcak git basit bişeyler yap illaki yapman gerekiyorsaben kaç kere yemek yaptım yemek yapmasını biliyorum Allah’a şükürde ocak bozuk galiba
neyse knk uğraşmiyim hakkaten daha fazla bozabilirim annemleri bekleyeyimyemek yapmana bişey demiyoruz ocağı falan bozucaksın o zaman üstüne kalıcak git basit bişeyler yap illaki yapman gerekiyorsa
Ara o zamanişteler