sanırım kilo veremeyeceğimİnsta da görmüştüm böyle bayağı acıkmıyomuş o yedikten veya içtikten sonra
Yemene içmene dikkat et o zaman. Tatlıyı kes ekmeği azalt yada onu da kes. Buğday ya da kepek ekmeği ye. Yemekte salata, cacık, yoğurt falan ye yemeğin yanında. Fast food ya da fazla yağlı yemek yeme. Gazlı içecek içme(kola, fanta) Maden suyu ya da meyve suyu içebilirsin. Su biraz fazla tüket.
Yemene içmene dikkat et o zaman. Tatlıyı kes ekmeği azalt yada onu da kes. Buğday ya da kepek ekmeği ye. Yemekte salata, cacık, yoğurt falan ye yemeğin yanında. Fast food ya da fazla yağlı yemek yeme. Gazlı içecek içme(kola, fanta) Maden suyu ya da meyve suyu içebilirsin. Su biraz fazla tüket.
Bundan bize iki tane var bu kilo yapar mı?kardeş salata ye her zaman ekmek falan tüketme birde tatlı kilo verirsin. yediğin yemekleri güzel çiğne oda dolaylı yoldan etki eder.
Hocam diyet yapıyorsanız eğer salam, sucuk sosisten uzak durun kahvaltıyı sade şeyler tüketerek yapın hamur işi bile yemeyin fazla. Zaten bunlar bir de çok fena ağız kokusu yapıyor salam bile. Fakat spor yapıyorsanız eğer et ya da köfte falan yiyebilirsiniz protein gerekli çünkü.Bundan bize iki tane var bu kilo yapar mı?
Ben ve spor yapmak en fazla 1 günHocam diyet yapıyorsanız eğer salam, sucuk sosisten uzak durun. Zaten bunlar bir de çok fena ağız kokusu yapıyor salam bile. Fakat spor yapıyorsanız eğer et yada köfte falan yiyebilirsiniz protein gerekli çünkü.
O zaman dediğim gibi yemenize içmenize dikkat edin ve ona ek olarak yanında biraz uzun yürüyüşler yapın.Ben ve spor yapmak en fazla 1 gün