❌İndirim Bitti! Yemeksepeti 375 TL Kupon Sadece 45 TL!

17.47'de aldım hala kod yok :D

Kod gelmiyor siparişlerim kısmından dijital kodu görüntüle deyip tel gelen şifreyi girip görüyorsunuz

Beni aradılar hesabıma 10tl alt limitsiz kod yüklemişler :) iade sağlayacaklarmış dalgamı geçiyosunuz diyip suratına kapadım.

Bide bozuldu kadın ben söylenince gerçekten komediler.

Dün talep oluşturmuştum. Şu an 45tl ücret iade edildi.

25 martta aldığım şey bugün iptal edildi. Kod gelmedi diye hem aileme yemek ısmarlayacaktim 300tllik oldum. Hemde iptal edildi şimdi onlar uğraşsın tüketici haklarına gideceğim.

25 martta aldığım şey bugün iptal edildi. Kod gelmedi diye hem aileme yemek ısmarlayacaktim 300tllik oldum. Hemde iptal edildi şimdi onlar uğraşsın tüketici haklarına gideceğim.
ne dicen hakem heyetine, satıcı hata yapmış yararlanamadım mı diyecen. Kampanya veya bir vaat yok ki ortada şikayet edesin

ne dicen hakem heyetine, satıcı hata yapmış yararlanamadım mı diyecen. Kampanya veya bir vaat yok ki ortada şikayet edesin
Efsane gençliğe özel diyor.
Screenshot_20230327_144919.jpg

Ne diyeceksin hayete merak ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,155,678
Üyeler
183,777
Son üye
Cowboy Bebop
Geri