SemihÖzdoğdu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 700
Telefonların hepsini 3 4 ay önce kullandım
. Dün 10 liraya zurna psikopat 1.5 porsiyon döner yedim. Kullanmayanlar çok şanslı şuan be.
valla 21 tl çiğköfte aldım kuponla beraber maliyeti 1 tl ydi bana restoran siparişi iptal edince verysorry adı altında altlimitsiz 30 tl kupon daha verdiler 30 TL'ye lahmacun, merhaba koduylada başka bir yerden 25 TL'ye çiğköfte aldım tekrar. hepsinin meali 5 tl oldu bana lşakdlasşsadiNasıl
oha PIOJSDIPOGJSAFDPHSvalla 21 TL çiğköfte aldım kuponla beraber maliyeti 1 TL ydi bana restoran siparişi iptal edince verysorry adı altında altlimitsiz 30 TL kupon daha verdiler 30 TL'ye lahmacun, merhaba koduylada başka bir yerden 25 TL'ye çiğköfte aldım tekrar. hepsinin meali 5 TL oldu bana lşakdlasşsadi
15 nisan yazmışsın mayıs tir değil miAlıntıyı görüntüle
şu kısım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
burdan 20 TL'ye ayarla şu şekilde
Kodu her gün kullanabilir yormuyuzHocam bilmiyorumda ablamın telefonundan çiğköfte istedim adam güzel bir şekilde teskim etti kendi telefonumdan tantuni istedim mağaza kapandı siparişim iptal oldu umarım yarında devam eder
evet mayıs ya, hangi kafayla nisan yazdıysam..15 nisan yazmışsın mayıs tir değil mi
Kodu her gün kullanabilir yormuyuz![]()
yemek seçtikten sonra çıkıyor hocam sepette yaniBilgisayardan siteye giriyorum kod girme kısmını göremedim.
Nerede tam olarak?
her gün kullanabiliyor muyum pekievet mayıs ya, hangi kafayla nisan yazdıysam..
yemek seçtikten sonra çıkıyor hocam sepette yani