- Reaksiyon skoru
- 149
3 tane var28 lira olan tavuk dürümü 48 yapmışlar, yersen.
3 tane var28 lira olan tavuk dürümü 48 yapmışlar, yersen.
Dostum bir de ilk siparişin ise bu kodu yazıp (KAZAN30) 30 lira indirim kullanabilirsin, yeni hesap açıp da yapabilirsin. Sana uyan diğer kuponlara da buradan bakabilirsin.Merhaba arkadaşlar, canım çiğ köfte çekti yemeksepetinden almak istiyorum. Bildiğiniz bir kupon,kod vs var mı?
indirimkodu.donanimhaber.com
Kör kütük muhalefet işte3 tane var
Biliyorum.3 tane var
Olur olur yeriz28 lira olan tavuk dürümü 48 yapmışlar, yersen.
9 TL'ye tavuk dürüm yiyebiliyorsan yediğin şeyin içini sorgula. Gayet normal her yerde 12-15 TL zaten. Bunun da bilincindeysen kalkıp bunu deme.Biliyorum.
28 lira olan tavuk dürümü 48 yapmışlar, yersen.
Denedim oldu çok teşekkür ederim...Bugün 5, 6 gibi babolinin yayınından aldım ss i bilmiyorum geçerli mi ama denemeye değer, yeni bir hesap aç istersen dene şansını. Olursa buraya yazmayı unutma ama![]()
Rica ederim, afiyet olsunDenedim oldu çok teşekkür ederim...
Ben hep Ankara Keçiören’deki fiyatlar böyle ise daha zengin semtlerde veya İstanbul’da uçuktur diyordum. 1 hafta Nişantaşı’nda kaldım 2 hafta önce, farkettim ki fiyatlar aynı. Hatta artıyorum Beşiktaş’ta boğazın dibinde beyti 50₺ idi biz kızılayda 3 ay önce 50₺’ye yedik manzaramızda bina idi9 TL'ye tavuk dürüm yiyebiliyorsan yediğin şeyin içini sorgula. Gayet normal her yerde 12-15 TL zaten. Bunun da bilincindeysen kalkıp bunu deme.