AAAAAAAAAAAA YETER ULAN YETER ATUCAM KAN KENDİMİ AŞŞA ACMAYIN LAN ARYIK ŞU KOD KONULSRINJ AAAAAAAAAAYemeksepeti veya başka yemek uygulaması aktif kuponu var mıdır? Arkadaşlar dilenci değilim bi yemek yemem laızm
?AAAAAAAAAAAA YETER ULAN YETER ATUCAM KAN KENDİMİ AŞŞA ACMAYIN LAN ARYIK ŞU KOD KONULSRINJ AAAAAAAAAA
Bayağı sıcak fırsatmış yaw bu ne böyle (!) Denetim olmayınca...Yemeksepeti veya başka yemek uygulaması aktif kuponu var mıdır? Arkadaşlar dilenci değilim bi yemek yemem laızm
Olduğu zaman direk konusunu açıyorlar zaten.Forumun amacı yardımlaşmak değil mi?
KARDEŞİM YARDIMLAŞMAK AMA ŞU KOD KONULARINI SICAK FIRSATLARA AÇMAYIN ARTIK.Forumun amacı yardımlaşmak değil mi?
ya güzel mümin kardeşim benim hem konun doğru kategoride değil Sıcak fırsatlar kategorisinin bildirimlerini açan yüzlerce insan var sizin gereksiz yemeksepeti kod konunuz yüzünden çoğu insana bildirim gidiyor zaten bir kod olduğu zaman 2 3 kişi anında paylaşım yapıyorForumun amacı yardımlaşmak değil mi?
Gidip doğru kategoriye açarsan konunu yardım alırsın.Forumun amacı yardımlaşmak değil mi?
migros yemek de var ilk siparişe 30 tl indirimYemeksepeti veya başka yemek uygulaması aktif kuponu var mıdır? Arkadaşlar dilenci değilim bi yemek yemem laızm