Sırf şu indirimler için yemeksepeti kullanmak istiyorum ama çoğu zaman indirimden önce bindirim oluyor yinede öneriyor musunuz?2 TL'ye pizza aldım. 5 TL'ye de yarım kilo çiğ köfte. Yemeksepeti sağ olsun birkaç haftadır muhteşem kârdayım.
85 tl olmuş ....Onu farketmedim daha siparişi yeni vermiştim görünce yazayım dedim farklıymış kodlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İndirimlerden önce bindirim olayına rastlamadım. Fiyatlar hep sabit. Ben uyguna yemek yiyebiliyorum, öneririm.Sırf şu indirimler için yemeksepeti kullanmak istiyorum ama çoğu zaman indirimden önce bindirim oluyor yinede öneriyor musunuz?
Teşekkürler hocamİndirimlerden önce bindirim olayına rastlamadım. Fiyatlar hep sabit. Ben uyguna yemek yiyebiliyorum, öneririm.
İndirim kodu girme ekranında indirim kodu sadece online kredi kartı kullanılarak verilen siparişlerde geçerlidir diyor papara sanal kartımla indirimli şekilde alamaz mıyım?Teşekkürler hocam bedavaya 5+5 güveç aldım hem kendi telefonumla hemde şirket telefonuyla
Valla toplam 40 lira sipariş verdim ikisinden de kart girmeye gerek kalmadı sizde öyle yapın paparayı bilmiyorum çünküTeşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
İndirim kodu girme ekranında indirim kodu sadece online kredi kartı kullanılarak verilen siparişlerde geçerlidir diyor papara sanal kartımla indirimli şekilde alamaz mıyım?
TeşekkürlerValla toplam 40 lira sipariş verdim ikisinden de kart girmeye gerek kalmadı sizde öyle yapın paparayı bilmiyorum çünkü
Sen adamin dibisin dibi 2 gündür karnımi doyuruyonTiktok40
Afiyet olsun
Adresin gözüküyor istersen adresini karala