🔥İndirim Watsons İndrim + 200 Tl kupon kodu Sınırsız kullanılıyor.

Arkadaşlar selam. Watsons uygulamasını indirin sepetinize kdv hariç tutarı 200 lira olan bir ürün ekleyin. Örn 279 Tl tutarında güneş kremi ekledim ben. İndirim kod: YENIDEN1 kodunu girince 23 tl ye düşecek. Kargo ücreti 60 tl onuda mağazadan teslim al diyip kargo ücretide vermiyorsunuz. Ve her sepet için kullanılıyor yüksek ihitmal ilki hariç iptal edilecek ama ayrı ayrı hesaplar açıp öylede sipariş edebilirsiniz. Kod sadece uygulamada geçerli.
güzel konu aldım teşekkürler

Beyler 4 siparişti 2 Tanehazırdı. 2 si yoldayken iptal oldu. 2sini aldım. Çok garip bakıyorlar. kötü hissettim. Mağaza müdürü numaramı almasını falan söyledi personele. Sistemde var zaten gerekli işlemi yaparsınız oradan diyip uzadım.
Ahahaha aga çok güldüm ya :D Ben de tüm hepsini evime yakın mağazaya kargolattım bakalım 10 tane sipariş var hazırlanıyor. Herhalde aynı olayı yaşayacağım :D

Benim hepsi aynı yerde ben biraz bekleyip gidicem unutulur belki
POUSAOUHFOASOUAHFUSA
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazı mağazalar olayı anlamış. Aynı mağazaya birden fazla kez verdim 1 i hariç diğerleri iptal oldu. Teslim alırken çok fazla almışsın iptal ettik 1 tane hakkımın olduğunu söyledi. Birden fazla ürünü aynı mağazada olanlar çok gecikmeden gidip şansını denesin. Farklı mağazalardan sorunsuz 3 paket teslim aldım konu sahibine teşekkürler.
benim 4 ürün 4 ayrı mağazada bir sıkıntı çıkmaz yani değilmi teslim alınmayı bekliyor diyor
cumartesi alabilirim

Promosyon kodu bulunamadı diyor.

Bende 2 sipariş var acaba beni de döverler mi? safkajfkjk
Ölümüne mokoko 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2-3 sipariş neyse de 10 ve üstü sipariş verenlerin ölücülük seviyesi god level sanırım. Bu arkadaşlar aynı şubeye sipariş vermişse ve bugün içinde iptal olmadan almadıysalar kalanları yarın iptal ederler büyük ihtimal. Fazla ümidiniz olmasın.

Screenshot_2025-08-15-01-57-06-665-edit_com.mobular.watsons.webp

Deodorant eksiğiniz varsa Alabilirsiniz. Koda gerek yok

Ben dün siparişlerin bir çoğunu kurumsal olarak sipariş ettim. Son iki siparişi bireysel faturaya çekmiştim. bireysel olanlar iptal olmuş diğerleri kargoya hazırlanıyor.

Geri