numaranın olduğu hesabı silyeni hesap actım ama numaramı istiyor girincede baska hesapta zaten var diyor
burayı nasıl aştınız ?
Bende aynı şekilde 3. siparişte patladım bu durumu müşteri hizmetlerine nasıl iletebilirimhocam vallahi ben geçen 2tane sipariş vermiştim aynı yemeksepeti hesabından, bugün ise 3.yü denedim fakat başarısız oldu kupon tanımlanamadı dedi. Daha sonra gittim hiç sipariş verilmemiş bir yemeksepeti hesabına kalan 3kuponumu bu yeni hesaba tanımladım ve ilk siparişi verdim sorunsuz bir şekilde.
indirimi uyguladım yemeği söyledim bunda sıkıntı yok fakat kendi numaramla hopiye girdim şehir farklı doğum tarihi farklı saçma sapan nick hediye paracıklaraa baktım 4675 paracık var harcamalaraaa bakıyorum benle alakası yok nasıl oldu bu durum?yemek sepeti hesabımdan son 1 yılda baya bi sipariş verdim hesabı dediğiniz gibi silip sonra hopiden kod alıp uygulasam olurmu?
Bende aynı şekilde 3. siparişte patladım bu durumu müşteri hizmetlerine nasıl iletebilirim
Art arda verdiyseniz ondan olmuştur 2 sipariş birden. Bir de hesabı silip birkaç gün bekleyince tekrar aynı numarayla açabiliyorsunuz diye biliyorum ben bir numarayla 3 kez açtım diye hatırlıyorum.Bende aynı şekilde 3. siparişte patladım bu durumu müşteri hizmetlerine nasıl iletebilirim
Ama aldığım kodlar çoktan yanmıştırArt arda verdiyseniz ondan olmuştur 2 sipariş birden. Bir de hesabı silip birkaç gün bekleyince tekrar aynı numarayla açabiliyorsunuz diye biliyorum ben bir numarayla 3 kez açtım diye hatırlıyorum.
Hayırhocam konusunu açtım sizde de mi böyle oluyor?Yardım - Yemeksepeti numaramı doğrulayamıyorum
Çok saçma bir şekilde bu hatayı alıyorum. Numara onaylanmamaktadır nedir yahu. Dünden beri böyle, düzelmedi. Uygulama da o kadar saçma ki canlı desteğe hiçbir şekilde bağlanamıyorum.forum.donanimarsivi.com
aynı durumu dünden beri yaşıyorum vazgeçtim getirden söyledim mecbur, kartta hiç bir sorun yok hatta paparadan filanda denemiştim gene olmuyordubugün sipariş vermek istediğimde ödeme ekranından ödeme gerçekleşmedi uyarısı verip reddetti. Başına gelen var mı? Farklı karttan denedim yine aynı
numaramı onaylasam gerisini hallederdim bi şekilde ama bir türlü numara onaylayamıyorumbugün sipariş vermek istediğimde ödeme ekranından ödeme gerçekleşmedi uyarısı verip reddetti. Başına gelen var mı? Farklı karttan denedim yine aynı
Yok yanmıyor istediğin kadar hesaba ekleyebilirsin o kodları, kullanana kadar ekleyebiliyorsun başka hesaplaraAma aldığım kodlar çoktan yanmıştır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır
bende numara onaylı, kupon tanımlı sipariş ver e bastığımda ödeme gerçekleşmedi diyip kuponu siliyor. hatta telefona onay kodu bile geliyor
Ben de xiaomi vardı çift uygulama yaptım diğerinden girince kabul etti, siz de yoksa çift uygulama yapıcı google playden indirin ya da yine olmazsa uygulamayı farklı telefona yükleyip hesbınızq girin oluyor.aynı durumu dünden beri yaşıyorum vazgeçtim getirden söyledim mecbur, kartta hiç bir sorun yok hatta paparadan filanda denemiştim gene olmuyordu