Neler Yeni

🔥İndirim Yemeksepeti'nde 200₺ ve üzeri siparişlerde 150₺ indirim

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Cem
yeni hesap actım ama numaramı istiyor girincede baska hesapta zaten var diyor
burayı nasıl aştınız ?

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
yemek sepeti hesabımdan son 1 yılda baya bi sipariş verdim hesabı dediğiniz gibi silip sonra hopiden kod alıp uygulasam olurmu?

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam vallahi ben geçen 2tane sipariş vermiştim aynı yemeksepeti hesabından, bugün ise 3.yü denedim fakat başarısız oldu kupon tanımlanamadı dedi. Daha sonra gittim hiç sipariş verilmemiş bir yemeksepeti hesabına kalan 3kuponumu bu yeni hesaba tanımladım ve ilk siparişi verdim sorunsuz bir şekilde.
Bende aynı şekilde 3. siparişte patladım bu durumu müşteri hizmetlerine nasıl iletebilirim

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
yemek sepeti hesabımdan son 1 yılda baya bi sipariş verdim hesabı dediğiniz gibi silip sonra hopiden kod alıp uygulasam olurmu?
indirimi uyguladım yemeği söyledim bunda sıkıntı yok fakat kendi numaramla hopiye girdim şehir farklı doğum tarihi farklı saçma sapan nick hediye paracıklaraa baktım 4675 paracık var harcamalaraaa bakıyorum benle alakası yok nasıl oldu bu durum?

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Murat

A_TURAN_A

80+ Bronze
Bende aynı şekilde 3. siparişte patladım bu durumu müşteri hizmetlerine nasıl iletebilirim
Art arda verdiyseniz ondan olmuştur 2 sipariş birden. Bir de hesabı silip birkaç gün bekleyince tekrar aynı numarayla açabiliyorsunuz diye biliyorum ben bir numarayla 3 kez açtım diye hatırlıyorum.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Art arda verdiyseniz ondan olmuştur 2 sipariş birden. Bir de hesabı silip birkaç gün bekleyince tekrar aynı numarayla açabiliyorsunuz diye biliyorum ben bir numarayla 3 kez açtım diye hatırlıyorum.
Ama aldığım kodlar çoktan yanmıştır
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam konusunu açtım sizde de mi böyle oluyor?
Hayır

mk3_ugur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
uğur dkyr
bugün sipariş vermek istediğimde ödeme ekranından ödeme gerçekleşmedi uyarısı verip reddetti. Başına gelen var mı? Farklı karttan denedim yine aynı

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
bugün sipariş vermek istediğimde ödeme ekranından ödeme gerçekleşmedi uyarısı verip reddetti. Başına gelen var mı? Farklı karttan denedim yine aynı
aynı durumu dünden beri yaşıyorum vazgeçtim getirden söyledim mecbur, kartta hiç bir sorun yok hatta paparadan filanda denemiştim gene olmuyordu

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Murat
numaramı onaylasam gerisini hallederdim bi şekilde ama bir türlü numara onaylayamıyorum

mk3_ugur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
uğur dkyr
bende numara onaylı, kupon tanımlı sipariş ver e bastığımda ödeme gerçekleşmedi diyip kuponu siliyor. hatta telefona onay kodu bile geliyor

A_TURAN_A

80+ Bronze
Ama aldığım kodlar çoktan yanmıştır

Hayır
Yok yanmıyor istediğin kadar hesaba ekleyebilirsin o kodları, kullanana kadar ekleyebiliyorsun başka hesaplara

bende numara onaylı, kupon tanımlı sipariş ver e bastığımda ödeme gerçekleşmedi diyip kuponu siliyor. hatta telefona onay kodu bile geliyor
aynı durumu dünden beri yaşıyorum vazgeçtim getirden söyledim mecbur, kartta hiç bir sorun yok hatta paparadan filanda denemiştim gene olmuyordu
Ben de xiaomi vardı çift uygulama yaptım diğerinden girince kabul etti, siz de yoksa çift uygulama yapıcı google playden indirin ya da yine olmazsa uygulamayı farklı telefona yükleyip hesbınızq girin oluyor.

Top Bottom